lördag 14 maj 2011

Pärlbricka

Detta porträtt gav jag till mina föräldrar. Dom firade 10-år som gifta och hela 40 år tillsammans! Som ni ser så är det alltså en stor pärlbricka. Det är hela 8100 pärlor så ni kan förstå att det tog ett tag :) Men jag älskar att pilla med pärlbrickor, det är verkligen rofyllt och lite terapi på ett sätt. Detta tycker jag är en superbra present att ge bort till någon som man tycker om. Lite speciellt och annorlunda. Jag har förstått att det finns ett stort intresse hos er läsare att få en pärlbricka också. Så jag tänkte köra en tävling lite längre fram där ni kan vinna en tavla med valfritt motiv i. Självklart kan ni även beställa en tavla från mig om ni vill ha. Vill ni veta mer om priser, storlekar, motiv, eller om ni har andra frågor?
Skriv då till mig : ErikaWilhelmsson@hotmail.com

6 kommentarer:

  1. fan vad häftigt! jag som var sjukt nöjd med mina 2 st dödskallar jag gjorde idag! du är ju grym på detta! en tävling tycker jag låter kul!

    SvaraRadera
  2. Verkligen superfin:)

    önskar ja hade tålamod att hålla på med nåt sånt där:)

    han en trevlig lördag kväll:)

    SvaraRadera
  3. men ojj så fränt =) Ja lägg gärna ut en tävling ;) jag kommer vara med ... så läckert,,,hur lyckas du och hur har du tålamod? jises..duktigt gjort..

    SvaraRadera
  4. Herreguuuud vilket jobb, jag är djupt imponerad! Hur lyckas du? Fri hand eller gör du det efter något slags mönster?

    SvaraRadera
  5. WOW, vad duktig du är! Hur gör du? Har du något mönster eller vad?

    Kram Sanna

    SvaraRadera
  6. Åh det där har jag varit sugen på länge att göra. Men jag vet inte riktigt vart jag ska hitta tiden. Hoppas barnen blir intresserade av att pärla när de blir lite större så kan man ju pyssla lite vid sidan av dem.

    (Tack för all trafik till min sida under skattjakten förresten :-) Jag kände inte riktigt att jag kunde vara med och tävla när jag var med som "alternativ" hehe)

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar