fredag 27 maj 2011

GI meny dag 12 och Wille liten


Godmorgon! Natten har varit bra som vanligt nu för tiden och jag är nästan den som är mest bortskämd med sömn just nu. Men det är jag värd känner jag efter några jobbiga månader. Tänk att det bara kan vända så. Livet är la gött :)

Idag kommer Lina och Gustaf på besök med deras lilla mirakel Lova. Det ska bli så mysigt att få träffa dom igen och deras lilla söting. Vi fick ju se henne när hon bara var ett dygn men sen dess har jag och Wille tyvärr varit förkylda och har inte velat riskera att smitta så nu ska det bli mysigt att äntligen få träffa henne igen.

Jag sitter och tittar på gamla bilder och blir lite sentimental. Blir sugen på en liten till. Men det blir man väl alltid när man ser tillbaka på bilder antar jag? Sen kommer man ihåg hur Wille sov på nätterna och då tänker man. Åh vad gött att jag är ute ur det träsket, dit vill jag aldrig igen. Men titta på Wille. Vad liten han var. (även fast han var stor) och titta smultronmärket, det är ju så pyttelitet. Nu när jag skrev detta hörde jag ett "höhö" nedifrån, jag tittar ner och då ligger Wille där och biter på stolsbenet och skrattar för sig själv. Han är ju för go. 

1 kommentar:

  1. God mat du får idag! Likadan middag kommer det att grillas hos oss ikväll. Avocadomousse lät gott. Trevlig helg!

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar