söndag 22 maj 2011

Ny Tradition


Idag tog Wille och jag en Promenad till ån och åt vår mellis där istället för hemma. Sedan somnade Wille gott i vagnen och jag satt och solade mig lite på bänken. Vilken underbar dag! Detta ska jag göra till vår lilla tradition! Ta med mig en bok och bara sitta där och njuta medan Wille sover middag. Inga måsten. Åh längtar redan till imorgon då jag får göra det igen :)

När vi kom hem från promenaden bestämde jag mig för att överraska Magnus med att storstäda lägenheten. Så nu har jag verkligen gått till grunden. Jag har till och med rengjort bakom elementen. Det har vi nog inte gjort sen vi flyttade in här :) Får se hur han reagerar när han kommer hem. Nu är jag klar med vardagsrummet, stora hallen, mellan hallen, lilla hallen, och sovrummet. Tar en liten Paus nu för att laga middagslådor till Wille och efter det får ändå resten av lägenheten vänta för då sover nog Wille igen och då tänker jag krypa upp i soffan med en kopp kaffe och titta på mina Serier. Det är inte så dumt detta med att vara föräldraledig ändå :) Mys!

Senare ikväll ska jag och Magnus gå och titta på en lägenhet. Ett möjligt byte med vår. Det ska bli spännande. Den låter för bra för att vara sann så jag tänker inte ha för höga förhoppningar. Hörs senare!

5 kommentarer:

 1. ser riktigt härligt ut vid vattnet o allt!

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt det låter :) Lycka till med lägenheten, hoppas det är bra OCH går vägen :)

  SvaraRadera
 3. jag kan inte lämna nån tävlingskommentar till goodiebag-tävlingen :/

  SvaraRadera
 4. Jag har samma problem som ovanstående, kan inte lämna någon tävlingskommentar. Trodde att det var något tillfälligt för igår, då det inte heller fungerade men samma problem uppstod nu med. Det kommer bara den röda figuren under förhandsgranska men spelar ingen roll vilken knapp jag trycker på... Det står aldrig att kommentaren är skickad, så jag hoppas att jag inte skickat en massa kommentarer nu. :)

  SvaraRadera
 5. Här gick kommentaren iväg direkt...

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar