måndag 2 maj 2011

Skärpning ICA!!

Detta blir jag lite grinig på. Och då märker jag vilken kärring jag blivit. Men helt ärligt? Bäst Före 12/03/2011. Denna är alltså över 1.5 månad gammal. Det är fyra stycken i en förpackning och tyvärr såg jag på den sista att de var gamla. Det betyder att Wille har ätit 3 stycken redan som var alldeles för gamla. När jag gick till affären för att titta på de andra förpackningarna så gick dom ut 2012. Det betyder att dom egentligen håller över ett år. Tänk då hur gammal den där purén Wille åt egentligen var. Usch. Men ingenting hände som tur va. Hade detta varit en produkt till mig hade jag inte ens brytt mig, bara tyckt det var äckligt men inget mer. Men när det går ut över Wille så tycker jag faktiskt att det är viktigt att personalen har bättre koll på datumen på deras produkter. Skärpning Ica säger jag!

13 kommentarer:

  1. Gå tillbaka till butiken och kräv pengarna tillbaka!

    SvaraRadera
  2. Usch och blä! Håller med de ovan..gå och klaga.. men tur att han inte blev dålig iaf!

    SvaraRadera
  3. jag tycker att du ska gå tillbaka och klaga! Sådär ska det ju absolut inte vara, bättre koll än så SKA de ha! :(

    SvaraRadera
  4. det är riktigt dåligt ! På ica här får man en värdecheck om man får hem en vara som gått ut eller om man får betala ett högre pris än vad som står på hyllan !!

    SvaraRadera
  5. Men usch! Verkligen dåligt, det e ju inte direkt det första man kollar utan man litar ju på att sakerna ska vara oki. Gå dit och kräv ersättning!

    SvaraRadera
  6. Råkade ut för samma sak i ägghyllan på Ica idag, men som tur var såg jag att bäst-före gått ut i förra veckan innan jag hann köpa dem...
    Tråkigt att de inte har bättre koll - köper inte riktigt motiveringen från kassörskan, när jag påpekade detta, att "ägg brukar ju hålla sig lite längre"...

    SvaraRadera
  7. Åhh jag blis så less och arg när jag ser att fler råkar ut för det här! Det är inte bara på ICA den händer utan på Hemköp osv... En gång köpta jag fruktjucie till Molly och öppnade burken/flaskan och möttes av entt täcke av mögel längst upp! Men den hade inte gått ut utan korken måste ha varit lite öppen men personelen måste väl kika till sakerna innan de placerar ut dem i hyllorna?

    SvaraRadera
  8. IRRITERANDE. Du borde verkligen gå tillbaka och klaga, det måste man göra så dom lär sig. Sist jag var på ICA köpte jag nästan gamla plättar som jag hade tänkt ge dottern.

    SvaraRadera
  9. Men fy så osmakligt! Det verkar nästan som om de har varit dåliga på "first in - first out", alltså att plocka fram de förpackningar som står längst bak på hyllan innan de ställer in de nya.
    Om du har kvittot kvar (vem har det nuförtiden) så tycker jag definitivt att du ska gå tillbaka och förklara det hela....

    SvaraRadera
  10. Men om dom håller i ett år så är det förmodligen så mycket konserveringsmedel i att en eller två månader inte gör någon skillad. Så du behöver nog inte vara orolig för Wille. Men gå och säg till. Du kommer ju säkerligen få någon kompensation.

    SvaraRadera
  11. Sådant är inte kul att råka ut för. Jag hade gått och klagat. Inte alltid man tänker på att kolla på datumen.

    SvaraRadera
  12. Handlade yogurt till barnen och chokladsås en dag på Coop... ETT HALVÅR gammalt såg jag sedan.. Sa till nästa gång jag handlade att dom borde kolla lite.. Fick då en förklaring att dom gör det varje dag... hum?

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar