tisdag 3 maj 2011

Sovmorgon

Godmorgon! Idag har jag fått världens sovmorgon. Wille vaknade och jag nästan flög upp ur sängen och in i hans rum. Det brukar gå lite segare än så. Konstigt tänkte jag. Men jag hade väl helt enkelt fått bra djup sömn. Vi gick och gjorde morgonrutinerna och nu ligger Wille och leker på filten här bredvid och då tittar jag på klockan. 9.30. Wille har sovit till 9.30 ? Jag minns att jag var uppe och gav honom mat klockan 00.54 i natt. Men efter det har jag inte varit där inne. Kan det vara möjligt? Eller tror ni Magnus kanske gick in någon gång utan att jag märkte det? Ska bli spännande att höra när Magnus ringer från jobbet sen.

Sen såg jag nu när Wille satt och lekte på filten att jag lyckats matcha Willes kläder otroligt snyggt. Strumpan och scarfen. Det var ju självklart meningen med det hela, inte alls ett lyckligt sammanträffande:) Hur som helst. Det är så otroligt kul med barnkläder. Jag har aldrig tyckt om kläder/mode innan men när det kommer till Wille så tycker jag verkligen det är skitkul. Detta har även gjort att jag börjat intressera mig av kläder för mig själv också. Där tycker jag det är mycket svårare. Men jag börjar i alla fall att bli lite sugen. Det bådar gott för min garderob :) Så ikväll ska jag och Wille gå och shoppa lite. Bestämt!

3 kommentarer:

  1. Hej !
    Så söt din lille son är ! Hur gammal är han nu?
    Jag är en ungmamma, du kan kika in på min blogg nattstad.se/martusia

    SvaraRadera
  2. Känner igen det där :) . Var likadan, totalt ointresserad av kläder överhuvudtaget tills min so kom. Nu är jag helt innesnöad på barnkläder. Självklart faller jag mest för MeAndI :)

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar