fredag 11 februari 2011

After Baby Work

Jag ligger lite efter i mina inlägg känner jag, jag har haft det lite körigt, Wille har varit lite gnällig och klängig så då blir ju prioriteten på bloggen rätt låg. Men jag hade tänkt komma ikapp lite idag i alla fall. 

I Onsdags var jag på After Work med mammamaffian, fast vi kallar det ju självklart After Baby för vi är så himla töntiga :) Vi träffades på Olearys och vi åt lite plockbuffé och drack gott. Det hela började helt ok, vi pratade om allt möjligt, men självklart svävade vi in på våra barn och det slutade med att vi satt och visade varandra fotografier på mobilerna och pratade om bajs. Då tog Jessika tag i det hela "men för fan, nu får vi ge oss!" så då skärpte vi till oss lite och tog tag i oss själva och började prata om lite annat igen. Men det är rätt skönt att ha ett gäng, där man kan prata om bajs och spyor utan att dom tycker det är tråkigt. För man är ju så himla inne i allt som har med barn och bebis och göra, det är egentligen det enda som händer om dagarna, det är lite svårt att prata om annat då. Jag har liksom ingen direkt koll på vad som händer utanför mitt lilla hem med min lilla bebis just nu. Det bara är så. 
Tydligen var det tjej-torka ute på stan för det var många som var på och försökte få sig en bit av Mamma-maffian. Men dom hade väl inte en aning om att vi var ett gäng nyblivna mammor. Vi är ju alla väldigt unga. Hur dom nu lyckades undvika de tydliga tecken vi visade. Som exempelvis jag fick i panik fylla BH:n med O´learys servetter när jag insåg att jag glömt lägga in inlägg, och mina tuttar rann till för vi började prata om Wille. Men dom kanske bara trodde att jag ville piffa upp urringningen lite och skaffa större hylla :) 

Kvällen slutade inte vid O´learys riktigt. Jag, Sofie, Annika gick vidare till Strömpis. Tack Emelie för den goda drinken!! Hon såg när vi kom och förberedde min favvodrink innan jag ens hade hunnit fram till baren för att beställa. Det var roligt på strömpis, även fast alla var typ under 20 år. Men där stod vi och hoppade på dansgolvet och skrek "I´ve had the time of my life, and it´s all because of youuuuuuuuu". Man får vara lite töntig första gången man är ute efter en förlossning :)
 Tack tjejer för en trevlig kväll!
Det får vi göra om!


2 kommentarer:

  1. Är det en gigantisk Strawberry Daiguiri du har där?! Fresterska!

    SvaraRadera
  2. Nej det är faktiskt någon specialare :) någon med färska hallon på och SUPERGOD. Min vän jobbar som bartender på det stället vi var och hon gör helt utsökta drinkar!

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar