lördag 12 februari 2011

Min söting

Wille i sin fina P.o.P mössa!

Hej och och godmorgon. Just nu ligger jag och bloggar från min iphone. Wille är vaken men han är nöjd, tyst och glad så då kan man ligga kvar ett slag och dra sej utan att väcka Mange för mycket! Ovan är en bild från igår när vi var på stan. Jag har suktat efter den mössan så länge och nu äntligen lyckades jag övertala Magnus om att det var ett måste att köpa!

Inne i affären provade vi massa mössor på Wille han var nöjd och glad. Framme vi kassan sen när vi skulle betala så börjar Wille skratta. Utan att någon pratar med honom. I vagnen. Bara så där. Jag har ju ingen aning vad han såg eller vad han tänkte på, hade varit väldigt roligt att veta det. Men det roligaste är att så mycket man försöker få ut ett sånt skratt här hemma. Leker, busar, gör grimaser! Och så är det i vagnen inne på polarn och pyret bara plötsligt som det sker. Det första lite bubblande skrattet.

Detta måste ju betyda att det han tycker är roligast i hela världen är när jag betalar p.o.p kläder till honom. Det måste ju i sin tur betyda att det då är helt okej att gå dit varje dag och shoppa, för att göra Wille glad då förstås!!!:)


3 kommentarer:

  1. Absolut! Ni måste iaf gå dit minst en gång till och handla för att se om reaktionen är lika :-)

    SvaraRadera
  2. Haha! Klart att du måste börja shoppa jämt fråm polarn nu .. för som förälder så gör man sånt som glädjer ens barn ;)

    Tore har en lika mössa. Jag älskar den och den sitter så bra! :)

    Kram

    SvaraRadera
  3. Sv: Jag antar att man får hem kuponger på posten? Annars vet jag inte. Blev också medlem nyss ;) Får väl mejla och fråga! :P

    Kul att jag vann, eller ja Molly mormor egentligen! Hon blev så glad när jag berättade att hon vann auktionen! :)

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar