torsdag 10 februari 2011

Det SKET sig kan man säga

Wille bajsade självklart i poolen idag på babysimmet. Det där som alla säger aldrig sker. Alla säger att bebisarna oftast inte bajsar i vattnet och om det skulle komma lite bajs så stoppar ju självklart badbyxorna det. Nu har inte vi varit på babysimmet på 2 veckor, för Wille har bajsat flera gånger per dag, och jag VISSTE att han skulle bajsa i poolen. Idag åkte vi ändå dit. Även fast jag fortfarande visste att han förmodligen skulle göra det. Så arg blir jag att jag inte lyssnar på min instinkt. Jag känner min son!

Det tog 10 minuter sen var olyckan framme och vattnet färgas gul/grönt. Det klart att en olycka kan hända. Men synd bara att vår instruktör sa på informationsmötet att "det har aldrig hänt innan" för att lugna ner oss. Plus att hon inte hade en aning om hur vi skulle göra nu när det faktiskt hände. Hon bara tittade på mig, som ett stort frågetecken och sa "Va? Ne? Oj! vart då?" Det hela blev alltså fruktansvärt pinsamt när jag får gå The walk of shame och peka ut området där jag tror Wille bajsade och de andra föräldraparen började sakta simma därifrån.

Det var helt enkelt mindre roligt!  

4 kommentarer:

  1. Köp badblöjor. Dom e jätte bra

    SvaraRadera
  2. Vi får inte använda badblöjor. Då flyter barnen upp till ytan lättare, och då får dom en skev bild av hur det är i vattnet. Babysimmet är till för att dom ska lära sig hur deras kropp funkar i vattnet så om någon olycka är framme så vet dom hur dom ska ta sig till ytan osv. Så därför får vi inte använda det. Annars hade jag köpt det direkt! För att slippa oroa sig hela tiden!

    SvaraRadera
  3. åh stackars dig. varför ska du råka ut för allt som är pinsamt.

    Fast man kan ju heller inte säga till sitt barn: nä nu får du absolut inte bajsa. de förstår ju inte det. Tyvärr.
    Tråkigt att inte blöjan klarade av bajset för det ska de ju göra. de är ju gjorda för det.

    hur gjorde de efter de fått reda på att han hade bajsat?
    Tömde de poolen eller ?? för vad jag fick lära mig när jag jobbade på varbergabadet så var det det ända sätter attfå rent bassängen från "bajsbakterier". Hoppas ni inte fick en massa blickar och kommentarer.

    det är ju sånna saker som händer. inget man som förälder kan rå för.

    SvaraRadera
  4. Inte kul när det händer, men va fasen ska man göra? det är ju bara barn o dom bajsar ju när dom måste bajsa liksom haha.
    Lite pinsamt kan tänkas men va fasen om några veckor skrattar ni åt de;)
    kram

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar