fredag 4 februari 2011

Fel med siffrorna

Det vart lite fel mer siffrorna i förra inlägget, vi har pratat siffror hela kvällen och dagen, just för att komma fram till dom tiderna som kommer passa oss bäst. Så här hade vi bestämt, äta kl 8-11-14-17-20. Däremellan ska han sova Max 2 timmar, Resten lek och mys. Det känns som dom tiderna funkar bäst för oss. Alla gör ju olika men att ha fasta mattider känns enklast! Sedan att han sover direkt efter dom, inte något lek mellan, för då sover han som bäst när han är som mättast, och då blir han också som mest hungrig inför nästa mål mat.

Tack för alla era tips om hur era scheman ser ut!! Det är intressant att läsa hur det skiljer sig i olika familjer, men i grunden ändå är rätt så lika.

Idag har vi alltså kört på denna taktiken, Wille har inte fått äta och sova när han vill, utan när vi vill och alla gånger han somnat har det skett utan gnäll!!! Då vill jag ju tillägga som innan att han kanske har somnat på dagarna utan att gnälla max 8 gånger under 4 månader. Och nu 3 gånger på en och samma dag! Vi lägger alltså Wille på våra bestämda tider, inte när han verkar börja bli trött. Då hinner han inte bli övertrött och sur. Perfekt!På detta sätt är det ju lättare att planera dagen också!

Peppar Peppar. Men detta verkar faktiskt funka bra :)

1 kommentar:

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar