söndag 13 februari 2011

Våtservetter i stora lass!

Vi fick hem Våtservetter & Blöjpåsar från Emma&Oskar för någon vecka sedan. Nu har vi använt dom ett tag och jag kan säga att vi är absolut Nöjda. Vi hade precis fått slänga fem stora paket våtservetter som vi köpte i Ullared. Dom höll verkligen inte måttet! Så vi var lite oroliga för att dessa skulle vara likadana när dom var så billiga! Men dessa var mycket bättre och vi kommer fortsätta använda våtservetter från Emma&Oskar i framtiden också. 24 paket kostar bara 200 kronor. Det är så sjukt billigt! 

Sedan fick vi med väldoftande blöjpåsar också. Så när det är en bajsblöja lägger man bara ner den i den lilla påsen, sen slänger man påsen i soptunnan, då luktar det till och med gott inne på toan! 100 blöjpåsar för 20 kr. Jag kan rekommendera både våtservetterna och blöjpåsarna, dom får absolut godkänt! 

Recension
Tidigare har vi använt Libero och Icas våtservetter som vi varit nöjda med. Skillnaden mot Liberos är att dessa är lite mindre och lite torrare. Men jag märker ingen skillnad på dessa och Icas våtservetter. Så om ni har använt Icas och varit nöjda med dom så kan ni absolut köpa dessa! Det enda som jag kan säga som negativt är väl att det är svårt att bara ta upp en servett, man får oftast upp flera stycken som sitter ihop i varandra. Hålet kanske borde vara lite större. Men vi brukar aldrig använda bara en servett ändå. De överblivna servetterna stoppar jag ner i hålet igen och då håller dom sig fuktiga. Våtservetterna är väldigt lena och helt släta, det betyder att det kan vara svårt att få bort om bajset sitter hårt, så har ni problem med bajs som ofta sitter hårt fast så kanske ni borde satsa på räfflade våtservetter istället.

Dom är absolut värda sitt pris!!


4 kommentarer:

  1. Du får gärna berätta mer om våtservetterna, hur känns dom när man torkar? jag menar, vissa känns som at barnets rumpa blir sandpapprat typ för att våtservetterna är för torra av sig. Använder deras blöjpåsar som jag tycker om grymmt mycket men funderar på om man vågar sig på våtservetterna oxå?

    SvaraRadera
  2. Hur är det med innehållet? Jag är väldigt skeptisk till "billigare" våtservetter eftersom de oftast innehåller så mycket onödiga tillsatser som inte alltid är bra för små känsliga barnrumpor. Hur ser innehållsförteckningen ut på dessa?

    SvaraRadera
  3. Innehållsförteckning: Aqua, Phenoxyethanol, Propylene flycol, Nipagin, Benzethonium chloramine, extraoine aloe vera, citric acid, EDTA-2Na, APG.

    Det är 72 st oparfymerade våtservetter med aloe vera.

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar