onsdag 23 februari 2011

Grabbarna Grus

Wille, Oliver, Colin
Idag myste grabbarna grus på fällen tillsammans. Wille ville helst ligga PÅ Oliver och kravlade mot honom hela tiden. Rev honom i ansiktet och drog honom i håret. Han är rätt så hårdhänt! Han har verkligen börjat att greppa tag i håret, och rycka, och han kan få ett rejält grepp om läppar, näsa, ögonlock ja i princip allt och han bara rycker, jättehårt. Sen vägrar han att släppa också! Han förstår ju inte att det gör ont. Jag som har så låg smärttröskel också, jag tycker detta är jättejobbigt. Hoppas han lär sig att mamma får ont snart, så han tar det lite försiktigare.

Tack för en trevlig fikastund som vanligt morsor. Så glad att ni finns!

4 kommentarer:

  1. Men kära Erika, Colin stavar sitt namn med ett l. Men var inte ledsen, inte ens Colins mormor hade koll på det *haha*

    SvaraRadera
  2. Men Åh gör han! Ja men rätt ska vara rätt. Jag har fixat det nu :) Det är störande när folk gör fel med namnen. Folk tror att Wille heter William, Walther, eller ville. Så jag vet =)

    SvaraRadera
  3. Vilken söt bild! Förstår att smågrabbarna har skoj tillsammans :)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Och faaan, jag skulle inte skriva fel men jag SÄGER fel istället. Blandar ihop Wille och William - och kallar ofta Oliver för Robin!!
    F Ö R L Å T fina mammor!!!

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar