måndag 28 februari 2011

Kroggalan

Igår var jag då alltså på kroggalan eller Örebro Finest som det hette detta året.
Kvällen började med lite förkrök hemma hos chefen. Jag råkade självklart lämna cykeln på hennes innergård. När jag sedan skulle hämta min cykel, i kylan, i strumpbyxor, när jag skulle hem så var ju grinden låst!! Som tur var har jag en bekant som var nykter på krogen och hade bil så han skjutsade snällt hem mig. Tack kära Roger, jag är dig evigt tacksam, det vet du! På förfesten berättade några av mina gamla kollegor att dom läser min blogg och detta glädjer mig verkligen. Vad roligt att ni har hittat hit och tack för igår det var verkligen jätte trevligt! Jag har saknat er!:)

Kvällen var full av överraskningar!
För det första fick vi på Cherry ett eget bord att sitta vid, det är första gången, vi var även med under presentationen, vilket vi aldrig varit förr, PLUS vi vann över alla på paintballen. Totalkross till och med. Cherry vann finalen med 14-3. Stort! :) Vi vann en flaska champagne som delades glatt mellan oss. Sedan var det även roliga uppträdanden. En trollkarl. Jag brukar inte tycka om sånt, jag brukar alltid förstå hur dom gör och bli irriterad på att dom gör det så dåligt men denna gången blev jag faktiskt glatt överraskad, jag fattade ingenting. (Kanske berodde på skumpan också iofs:). Fashionpack uppträdde också. För er som inte vet vad det är så kan jag berätta att det är en underbar dragshow, dom vann årets drag 2010 har jag för mig. Riktigt skön show.

Men det bästa måste nog varit när priset för årets kök skulle delas ut.
Vinsten var att Svenska kocklandslaget skulle komma och gästspela i deras restaurang, plus att dom skulle få tävla mot svenska kocklandslaget på mässan för mat och dryck eller vad det nu var. Superbra priser. När kocken som vann skulle hålla sitt tal säger han "Ja detta är ju rätt så förvånande med tanke på att jag är Sveriges största fusk-kock" Det blir alldeles tyst. "Vadå, halvfabrikat menar du då eller?" "Ja, bland annat" säger kocken då, och är helt seriöst. Hahahaha.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar