torsdag 17 februari 2011

Babysim

Det har varit dåligt med bloggande ett tag nu, det är för att jag har råkat få behov av att umgås. Det där går i perioder med hur social jag är. Vissa dagar klarar jag av att vara ensam och bara sitta framför datorn när Wille sover, andra dagar måste jag träffa folk! Denna veckan har det blivit väldigt mycket tid med mina vänner, då blir ju bloggen lidande självklart.

Idag har vi varit på babysim. Vi köpte nya badbyxor till Wille, jag vet inte om det var badbyxorna som gjorde det, eller att han helt enkelt var bättre i magen denna gången, men det kom i alla fall inget bajs :) Vi lekte och stojade och Wille tyckte det var jätteroligt. Han älskar vatten. Vi dök! 3 gånger till och med. Han fick lite kallsupar, men han brydde sig inte. Det är härligt att se hur mycket han älskar vatten:)

Magnus och Wille första gången Wille ska få doppa sig i poolen.

2 kommentarer:

  1. hey!

    kul att du är med och tävlar om NOKa i min blogg :) Lycka Till!

    http://vicktoriamurawska.blogspot.com/2011/02/vinn-noka.html

    eftersom du är mamma tänkte jag även tipsa om buzador som nu säker småbarnsföräldrar som bloggar: http://vicktoriamurawska.blogspot.com/2011/02/smabarn-foraldrar-sokes-till-buzzador.html

    SvaraRadera
  2. Nu har kokboken kommit hem som Mollys mormor vann genom auktionen! :) Vi väntar spänt på kock-kläderna! :)

    Känner igen mig i det där med att bara kunna vara hemma och andra dagar är det skönt att vara utanför hemmets väggar! :) Bloggen är ju inte allt här i världen! :)

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar