fredag 4 februari 2011

Receptbok & Kockkläder (Auktion till cancerfonden)


Då och då kommer auktioner komma upp på bloggen. Auktionerna pågår alltid i
7 dagar, och man budar i kommentarerna. Alla bud är bindande. Får du vinnande budet i en auktion, sätter du in pengarna via Cancerfondens hemsida sedan skickas produkten fraktfritt hem till dig. Enkelt! :) 

Auktionen avslutas 11/2
Dagens Auktion
I Dagens auktion kan du få två fina produkter i ett och samma paket! 
En Fyll-i-receptbok från Lilla Fjärilen Design. Otroligt smidigt att fylla i med dina absoluta favoriträtter och sedan kan du antingen ge bort den till någon du tycker om, för att dela med dig av dina specialrecept eller behålla den bara för dig själv! :)

Du får även med kockkläder till barn från Little Fairies i samma paket. Blåa eller röda finns att välja mellan. Det kommer nog ditt barn uppskatta att få klä ut sig till kock när ni ska baka där hemma!

Tack till Ulrika och Maria som sponsrat denna Auktion och stöttat insamlingen till cancerfonden.

Lämna ditt bud i kommentarerna
(Här hittar ni insamlingen.)

6 kommentarer:

  1. Men NEEEEJ! Jag som tänkte lägga ett bud nu?! Går den inte ut vid midnatt?! :'( Står ju att den avslutas den 11 och antog att det är vid midnatt?!... Nu kommer Mollys mormor bli besviken eftersom jag skulle buda åt henne för hon ville ge Molly det här!

    SvaraRadera
  2. Jepp jag förstår! :) Snällt att jag får chansen i alla fall! Hade till och med skrivit lapp här hemma för att komma ihåg att gå in innan midnatt och buda eftersom jag trodde det var sista tiden! :P

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar