lördag 26 februari 2011

Kissie vart har du tagit vägen?

Precis som många andra har jag läst Kissies blogg. Hon är en av Sveriges största bloggerskor, till och med Sveriges största? Eller ska jag säga minsta egentligen. Med tanke på hur liten hon blivit. Jösses. Jag har inte läst hennes blogg på sex månader och fick en chock när jag gick in där idag. Vart har hon tagit vägen? Hälften av henne är ju borta. Vad har hänt?! Jag får ont i hjärtat när jag ser henne nu. Det är så jag vill gå fram till henne, krama om henne och säga att allt kommer bli bra och när jag kommer på mig själv med att tänka dessa tankar, inser jag att detta med att jag blivit mamma, har gjort mig alldeles för blödig!

5 kommentarer:

  1. Var inte orolig! Kissie photoshopar ALLA sina bilder. Såhär ser hon ut på riktigt: http://imgs.sthlmsfinest.com/blogEntryImages/681379.jpg Dvs "normalbyggd" :)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag vet inte om jag vill kalla det där normalbyggd direkt. Jag tycker inte synliga benkotor och siliconpattar är så värst normalt:)

    SvaraRadera
  3. jag tycker hon ser hemsk ut och jag är glad att jag inte har en dotter som läser hennes blogg och tror att det där är ett skönhetsideal !? hemska tanke !!

    SvaraRadera
  4. Om du kikar på armen hon håller upp så ser man ju iaf att hon har lite fett på kroppen ;) Silikon är däremot inte normalt. :P

    SvaraRadera
  5. Håller nog med kommenterarna ovan. Önskar dig en riktigt mysig lördagskväll:) Hänt idag?


    Täntke bara tipsa om en ny tävling, kanske du vill vara med:) Har även 3 andra fina tävlingar under kategorin tävlingar :)!

    http://linneaasjostrom.blogg.se/2011/february/vinn-smycken-fran-bijouteriestore.html#comment

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar