söndag 13 februari 2011

Hemmagym

Det är så svårt att komma iväg och hinna med träningen ibland känner jag. 
Först och främst måste det ju passa in med Magnus jobb-tider. Därför hamnar ju alltid träningen väldigt sent på kvällen. Och så ska man passa in med Willes tider helst också. Sen är det mat, och annat som kommer i vägen och sen har hela dagen gått och där står man, otränad, och undrar lite vad som hände. Men nu har jag bestämt mig att bli bättre på att träna hemma! Jag och Magnus ska göra om ett rum här hemma till "hemmagym". Så nu är det inte bara barnkläder jag shoppar online, nu letar jag gymprylar, träningskläder, vattensflaskor och hopprep. 

Jag har gjort en liten karta på vad jag skulle vilja ha i vårt hemmagym. Så detta är alltså min stora härliga önskelista/inköpslista. Självklart kommer vi inte köpa allt! Men detta är lite riktlinjer på saker som jag tycker skulle passa. Drömma kan man ju göra? :) Innan gjorde vi ju av med flera hundra kronor i veckan på bara onyttigheter. Nu när vi inte längre äter massa skit, sparar vi istället dom pengarna och kan nu istället fylla vårt hemmagym med produkter och prylar. Har ni något av detta hemma? Eller vad använder ni när ni tränar hemma som ni tycker är bra? 


ProPlate från Bwell
Kettlebells från Kettlebellcenter
Junglejym från Smartgym

5 kommentarer:

  1. Jag försöker oxå träna men en får aldrig tid. :( men försöker hela tiden..

    Ja vill bli fit! :)

    SvaraRadera
  2. Glöm inte en tv och en dvd-spelare så du kan titta på såpor, dokumentärer eller liknande istället för att dega i soffan och titta på dem.
    Alternativt kan titta på gympavideosar a la Jane Fonda ;-)

    SvaraRadera
  3. Gmmiband är bra :) Köpte jag billigt på maxi för ett tag sedan och fick med dvd + bok med övningar :) perfekt när Hugo sover att ta fram :=)

    SvaraRadera
  4. Hopprep, pilatesboll, gummiband, vikter och kettlebells. Allt du behöver. Du kan göra grymma övningar och få ordentlig träningsvärk. Funktionellträning är grymt.
    Kram Marie

    SvaraRadera
  5. Ville bara tipsa om VARSAM butiken i stan, där finns ju möe finuliga saker inkl träningssaker(både saker till barn, vuxna och vanliga hjälpmedel)

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar