fredag 22 oktober 2010

Tågresa till Skövde

Nu sitter jag och Wille på tåget hem till Skövde. Jag har varit nervös inför denna resa. Man har ju ingen aning om hur saker ska gå och hur man ska göra. Bara att få plats med en barnvagn på ett tåg är ju ett helvete. Jag har med mig barnvagnen, en stor resväska, skötväska, kameraväska, handväska och bilstolen så ni förstår att det är mycket att bära och få plats med. Magnus hjälpte oss på tåget och mamma kommer och hjälper oss av för inte klarar man det själv?! Hur har ni andra gjort om ni åkt tåg själva med barn? Jag var ju självklart orolig för att han skulle skrika också. Men han skriker aldrig bara om han är riktigt hungrig. Men han kanske hatar tåg och börjar skrika ändå, jag har bara känt honom i 2 veckor och han förändrar ju sitt beteende väldigt ofta och snabbt. Men än så länge sitter han i sitt babyskydd och sover. Jag hoppas verkligen han sover hela resan för jag vill inte slänga fram tutten här jag sitter mitt i gången på sån där 4-sits så jag blir inte skymd av några säten och framför sitter det 2 killar i min ålder och även på sidan av mig. Det känns väldigt obekvämt. Så snälla Wille fortsätt sov snälla!!:) 30 minuter kvar •håller tummarna

2 kommentarer:

  1. gumman kommer gå sååå bra kramar från oss

    SvaraRadera
  2. Jag har åkt tåg två gånger med min Wille. ;) Han är 9 månader nu. Första gången vågade jag inte ha vagnen med mig då va han nog bara 4 månader, så han vägde inte så mkt, så han gick o bära. Hade honom bara i bilstolen och tog upp honom i famnen när han var vaken! Sen hade jag packat över allt till en väska, så jag bara hade en stor bag att slänga upp på axeln.

    Sist jag åkte var i fredags, den 22:a, Hehe. Då hade jag vagnen, en bag och skötväska. Bagen la jag under vagnen. Och ALLA ville hjälpa till o lyfta ner vagnen. (Måste byta tåg i Nässjö, för o komma till Jönköping) så i första tåget, till Nässjö, är med trappor upp. Gick jättebra tack vare alla snälla människor, men jag var nervös. Andra tåget, var ett sånt där gult tåg. (tror de går ändå till Skövde?) Där fanns en lift, så man kunde få upp barnvagnen upp för trapporna. JÄttesmidigt.

    Hoppas resan gick bra de sista 30 minuterna också. :)

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar