tisdag 1 februari 2011

Nytt Nytt nytt

Nu ska jag iväg på Aerobics på Friskis & Svettis. Jag har varit på det 1 gång förrut, och det var nog exakt ett år sedan. Jag köpte ju ett halvårskort på Friskis och Svettis 3 dagar innan jag fick reda på att jag var gravid. Jag kunde inte utnyttja mitt kort någonting nästan eftersom illamående och foglossning kom redan i vecka 10-12. Så nu ska jag ta igen det dubbelt i stället :)


Jag har ont i mina vader sen jumpan i Torsdags tyvärr. Jag har så dåliga skor! Mina fötter har blivit större efter graviditeten så ingenting passar, inte heller mina träningskläder. Fy vad tråkigt sånt är! Men jag ska nytt. Nya kläder, Nya skor, Ny vattenflaska, Nya handdukar. Nytt Nytt Nytt. Då tror jag att man även blir motiverad! Det är roligt att ha på sig nya saker, och då måste man ju åka och träna för att få sätta på sig det :) Smart va?

5 kommentarer:

  1. vad får man göra på Friskis & Svettis?
    är det roligt där? :)

    SvaraRadera
  2. Jag skall också köpa massa nytt, har inga träningkläder alls nästan,. Tror också att man får motivation av det :) Hur går det för dig annars?

    SvaraRadera
  3. Ja men det är supersmart! Skönt att träna, själv får jag vänta tills förylningen är över men kör också på friskis det är ju toppen där!

    SvaraRadera
  4. Vad skönt att höra någon annan som resonerar precis likadant som mig själv när det gäller att köpa nytt för att träna, underbart!

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar