torsdag 30 december 2010

1000 kronor!!!


Lilla Fjärilen Design har skänkt 1000 kronor till insamlingen för cancerfonden!! Detta är ju bara helt otroligt! Nu är vi på väg. Insamlingen har helt plötsligt inför det nya året, fått en otrolig skjuts i rätt riktning. Tack och åter Tack till er på Lilla Fjärilen Design. Ni är otroligt givmilda och det värmer mitt hjärta. 1000 kronor så här precis efter jul, det är inte illa. Nu hamnar ni högst upp på den fina "Wall of fame" med råga! :) Jag är otroligt tacksam att ni stöttar insamlingen! Lilla Fjärilen Design har även skänkt en av deras underbara fyll-i-bok till Auktion, som kommer komma upp senare på bloggen. Ni kan bjuda på dessa auktioner och alla pengar går direkt till insamlingen.

Lilla Fjärilen Design består av två tjejer som gör otroligt fina unika presentböcker, roliga fylla i kort och härliga receptböcker. Jag och Magnus fick precis hem deras snygga "Mina bästa maträtter" bok, som vi redan har börjat fylla i våra favoriter i. Vem vet kanske kan vi ge vidare den boken till Wille när han ska flytta hemifrån:)

Tack igen Ulrika och Lena på Lilla Fjärilen design!
Ni är verkligen änglar! :)

4 kommentarer:

  1. Vilken donation!

    sv: javisst är det mitt i vintern haha Tolkade honom som en aning ironisk och trött på snö :-)

    SvaraRadera
  2. sv: jadu hur länge man orkar? den frågan har jag ställt mig i 2,5 år nu, sen dottern föddes...och så skaffade man sig en till lagom tills dottern hade gått ner till att bara vakna en gång om natten haha...

    SvaraRadera
  3. Svar:
    aaaah..lät jättemysigt :) Din son och min yngsta är lika gammal, höhö..så det blir hans första nyår ^^ ska bli också spännande att se ^^

    SvaraRadera
  4. Måste beundra ditt engagemang! Hejja! Så enormt bra jobbat och vilket arbete du lägger ner!

    Tavlorna var något jag bara slängde ihop men det är flera som frågat om man kan få beställa så 100 kronor tavlan har jag sagt om man är intresserad, men då ingår frakt och emballage. :)
    Det finns fler än dom få jag la ut på bloggen också. Kolla gärna in dom andra här om du vill:
    http://creyladesign.blogg.se/category/doptavlor.html

    Gott Nytt År på er!
    Kram
    creyla@live.se

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar