torsdag 16 december 2010

Julkalendern 2010 - Lucka 16
Idag är det 16 December och det betyder att jag öppnar sextonde luckan. Se till att vinna en julklapp till dig själv eller någon i din närhet. Luckan är sponsrad av SumoPix. De har Canvastavlor som du kan beställa över internet. Antingen väljer du en egen fin bild du har eller så tar du någon av deras bilder från deras enorma galleri. De sponsrar luckan med ett presentkort värde 300kr. Ge bort en canvastavla i julklapp kanske? Nu är det fri frakt fram till den 20 December också!!

Tävlingsregler!
Skriv vad du vill i en kommentar, det kan vara en vits, en anekdot, ett julrim, en berättelse, en komplimang, eller ett enkelt "hej". Den kommentar som fångar mitt intresse mest vinner :) Glöm inte att lämna E-post(Vill du inte att E-posten ska synas så kan du E-posta mig att du vill vara med istället på Erikawilhelmsson@hotmail.com) Länkar du till tävlingen i din blogg eller på din facebook blir jag extra glad!:) Tävlingen pågår mellan 00.00-00.00. Vinnaren annonseras här på bloggen när tävlingen avslutas.Follow I got too much time to kill

39 kommentarer:

 1. Erika, du har vunnit en miljon!!

  Hoppas jag får vinna detta så jag kan göra en canvas av en bild på min dotter när hon bara är någon minut gammal. Hon ligger mot mitt bröst, strumpa på huvudet och tittar skevt och sträcker ut tungan som en ur bandet Kizz ;)

  /Sandra
  sandra.li@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Idag ska jag hjälpa mamma med sin blogg, som jag startade upp åt henne för ett tag sedan. Äntligen har hon slutat ringa varje gång hon ska göra ett inlägg.
  Men hur man får bilder från den lånade digitalkameran till dator och blogg har hon ingen aningen om. Så ge mig styrka!

  jenjonsjoberg@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Jag vann nyss en likadan tävling, men när jag skulle beställa den kunde jag inte välja om den skulle vara i färg eller svart/vitt. Jag frågade på min blogg vad dom tyckte och nästan alla sa FÄRG, min sambo tyckte dock svart/vitt så det fick bli det. Men jag skulle vilja ha en tavla i färg också, så om jag vinner nu blir det "min" tavla som beställs ;)


  beabofink@hotmail.com

  SvaraRadera
 4. Hej! VILL VINNA! Mvh liselotte.202andersson@telia.com

  SvaraRadera
 5. Förra veckan när jag lugnt och stillsamt kom körande från vårt apotek sladdar det in en bil (medvetet) och den krockar nästan med mig. Mitt i chocken drar jag upp fula fingret, de pubertetsarga killarna i den andra bilen stannar sin bil, hoppar ur och sliter upp min bildörr. Jag kan säga att mitt hjärta bankade superhårt och jag trodde min sista stund var kommen. Som tur var efter en liten diskussion så kunde jag stänga dörren och köra därifrån, de tre mil jag hade hem kollade jag i backspegeln ca 300 gånger ;).

  Kram Erica
  erica@piggelinen.se

  SvaraRadera
 6. Hej den här tävlingen skulle jag bli extra glad om jag vann:) Har ingen tavla på mina små tvilling flickor, så det skulle bli en med dom och så skulle stora syster givetvis få vara med:)
  En perfekt julklapp till hela familjen.

  Hoppas du får en toppen dag.

  Kram Mikaela
  engzen_667@hotmail.com

  SvaraRadera
 7. ?jem llit netmotluj remmoK.

  Vet inte om den fångar ditt största intresse,
  men du får allt klura lite innan du ser vad det står!!

  Hoppas ju så att vinna lucka 16!!

  Susanne
  gotland(at)speedmail.se

  SvaraRadera
 8. Jag skulle vilja göra canvas bild på mina söta söner tillsammans och hänga upp den på en tom vägg som vi har här hemma, den är så tråkig att titta på så suck'
  Den behöver piffas upp!

  http://mammah.webblogg.se/2010/december/tavlar-5.html#comment

  SvaraRadera
 9. Visste du att Man tillbringar sex månader av sitt liv på toaletten? fr0stskadad@hotmail.com

  SvaraRadera
 10. Hej

  har jag äran att vinna ska jag och min dotter ta ett fint familjekort och göra en häftig tavla av det sen ska min man får den i 30 års pressent, han fyller dan innan nyårsafton. Jag tror eller vet att han skulle uppskatta den presenten väldigt mycket.

  Hälsningar
  Marie Lindberg,lindmari@bredband.net

  SvaraRadera
 11. Jag tror att tomten finns! ;-)

  carolina.ahsberg@telia.com

  SvaraRadera
 12. Hej

  Jag är med och tävlar idag igen och länkar om din tävling idag som jag gjort i alla andra luckor :D. Ännu har jag inte haft turen att vinna, men jag hoppas att detta kanske vänder denna dag? :D

  Jag länkar här: http://noonewantsforever.blogspot.com/2010/12/julkalendern-2010-lucka-16.html

  Jag skulle sååååå gärna vilja förstora upp en bild på vår son som beräknas komma den 31/12. Jag ska snart bli mamma :D Finns det något större?
  Vi har bokat in en fotograf som ska ta riktigt vackra bilder på oss och lillen när han är ungefär 5 veckor, och en av dessa bilder vill jag förstora upp. De är ju bara små en gång.

  avslutar med ett litet rim:

  Mitt hjärta i brand du har tänt,
  känslor lika starka som cement !
  Din bild jag vill på väggen hänga upp,
  sedan jag kan, stolt som en tupp,
  visa mina vänner,
  och alla som jag känner,
  att du tål att beskådas,t.o.m. med lupp
  At ramen är fin och bra är väl riktigt
  men här är det motivet som är mest viktigt!

  *hoppas på tur*

  stor kram

  caroline

  caroline_radahl@hotmail.com

  SvaraRadera
 13. Jag fick skotta fram bilen häromdagen. Var det på grund av all snö? Nja, på sätt och vis. Plogbilen tyckte att han/hon skulle tömma skopan precis bakom min bil. Tusen tack för den! Vi delar nog inte samma humor...

  SvaraRadera
 14. Åh jag skulle jättegärna vilja vinna en fin canvastavla, jag skulle ge den till min underbara mamma isåfall. Hon har haft ett jobbigt år, förlorat sin syster och sedan har det varit massa negativa och jobbiga saker. Hon skulle säkert bli super glad om hon fick en canvastavla med sitt lilla barnbarn som motiv:)

  har länkat från min blogg: http://jessicaamandah.blogspot.com/2010/12/tavlar_16.html

  SvaraRadera
 15. Iiihhh denna vill jag vinna!!! Vore klockrent, för Rasmus fyller ett år idag - och vad vore roligare än att föreviga hans ettårsdag på en canvas??? :D:D:D

  Mitt bidrag resulterar förhoppningsvis i ett gott skratt ;)
  - Varför har Jultomten inte några barn?
  - Därför att han kommer bara en gång om året, och när han gör det kommer han i skorstenen

  Länkat: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/december/noonewantsforever-16-december.html

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

  SvaraRadera
 16. Hejsan!
  Jag är gärna med och tävlar om detta presentkort.

  En flicka var ute och joggade i skogen en vacker vinterkväll. Mellan träden tyckte hon sig se Jultomten, så hon smög närmare för att se efter och mycket riktigt så står Tomten där mellan träden!
  ”Tomten! Jag trodde inte att du fanns!” utropade flickan.
  ”Klart jag finns!” svarade Tomten. ”Men det är inte meningen att ni skall få se mig när det inte är julafton, så om du lovar att inte säga något till någon så skall du få önska dig tre saker, precis vad du vill!”
  ” Åh! Självklart skall jag inte berätta något för någon.” bedyrade flickan. ”Min första önskan är en dyr och häftig sportbil.”
  ”Klart! Den står nu i ditt garage hemmavid.” sa Tomten.
  ”Min andra önskan är pengar. Jag vill ha massor med pengar!” sa flickan med tindrande ögon.
  ”Klart! Ditt bankkonto är från och med nu obegränsat.” svarade Tomten.
  ”Min sista önskan är att jag vill ha en snygg och trevlig man vid min sida.” sa flickan.
  ”Hmm...det kommer att bli lite värre med den saken.” sa Tomten. ”Jag måste nog be dig om en liten gentjänst för att få den önskningen att slå in”
  ”Jamen det är inga problem!” sa flickan glatt. ”Jag gör vad som helst!”
  ”Då vill jag att vi rullar runt i granriset lite du och jag!” sa Tomten.
  Med tanken på alla önskningar som skulle gå i uppfyllelse så gick flickan med på att ha en liten glädjestund med Tomten där i skogen. Efteråt frågade hon:
  ”Nå, kommer du nu att kunna uppfylla min sista önskning?”
  ”Vaddå? Jasså det! Du, hur gammal är du egentligen?” frågade Tomten med ett lurigt leende.
  ”31” fick han till svar.
  ”Och du tror fortfarande på Tomten?” svarade han och försvann.

  haha tycker den är så rolig :).

  Har tipsat på min blogg också.
  http://gulligamelinasmamma.blogg.se/2010/december/16-dec-vinn-ett-presentkort-pa-300-kr-pa-eri.html

  Mvh//Anna Vid
  melinasmamma@live.se

  SvaraRadera
 17. Förstföderska som jag var och så rekordsnabb förlossning fick barnmorskan att bara stå och gapa och eftersom dom har som en grej att den barnmorska som förlöser en kvinna o inte hinner få på sig handskar ska bjuda på tårta - borde det varit ett stort tårtkalas när Albin föddes! :D

  Lite mer fakta? ;)
  Var beräknad till 9 september, men natten den 24 augusti kl 01 för att vara exakt går vattnet och det forsar!! Men inga värkar! Ringer förlossning som säger "kom in imorgon vid 8" - ok. 01:35 kommer värkarna bara så där *poff* med 2-3 min mellanrum. Snabbt packar sambon ihop väskan, jag kan knappt gå då för det känns som huvudet är utanför..

  2 mil körning till Gävle, och vagga in till hissen och när jag kommer fram så säger dom "nej men det är väl inte allvarligt, vi kollar först i undersökningsrummet". klockan var då 02:30 - och de utbrister "MEN herregud!! Du är ju öppen 10 cm!!". Vanka in i ett förlossningsrum och BM hann inte skriva in oss riktigt, hon sa dock "nu Maria kan det ta riktigt lång tid innan bebis kommer".. Mm tjena! Krystvärkarna kom direkt och det var bara att trycka på och bita i t-shirten jag hade på mig sen hemifrån. hehe. 03:13 var Albin ute och jaa barnmorskan hann inte få på sig handskarna..

  Efteråt står hon och usk och tittar på mig och tittar på Albin och sedan på varandra och ler och finner inte ord, till slut kommer det "ja vad ska man säga? Förstföderska med en sådan här rekordförlossning, oj". :) haha..

  Sedan sys där nere i 1 timme och bedövningen tog inte så ni kan ju tänka er att bli sydd på sådant känsligt ställe utan bedövning. hehe...

  MEN jag vill gärna vinna detta som lite plåster på såret att vi inte hann fotografera vidare mycket under förlossningen.. :D Men vi har en helt underbar pojk..

  kram!

  hummlann84@yahoo.se

  SvaraRadera
 18. ..hej? :)

  Jag tycker att du har valt ut otroligt värdiga vinnare i din julkalender tidigare så därför tänkte jag bara skriva varför jag skulle vilja vinna dagens lucka..
  I somras, ett år senare än vad vi planerat, gifte jag och min man oss. Trots en lång tid av arbetslöshet hade vi lyckats samla ihop en tillräcklig summa för att kunna ställa till med vårt drömbröllop! Tyvärr är vår ekonomi fortfarande inte särskilt stabil och någon smekmånadsresa har det inte blivit. Nu i juletid har vi också lagt våra slantar på fina julklappar till nära och kära istället för exempelvis fotoalbum till bröllopsbilder och..en fin canvastavla med oss som brudpar till vardagsrummet! Jag har varit med i flera SumoPix-tävlingar och vi har båda hållit tummarna med tyvärr har inte lyckan och turen fallit på oss. Nu hoppas vi på bättre chans hos dig!

  trasselsudden_(at)hotmail(punkt)com

  SvaraRadera
 19. http://tjockisbullen.blogg.se/tavlar/2010/december/tavla259.html

  PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICK MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  fånga jag din uppmärksamhet nu?
  madeli@hotmail.se

  SvaraRadera
 20. Jag skriver ett enkelt hej! :)

  amanda123_321@hotmail.com

  SvaraRadera
 21. HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!!

  har länkat på bloggen;)http://bitskemma.blogg.se/2010/december/sumopix17dec.html

  lakritzflicka@hotmail.com

  SvaraRadera
 22. Erika idag är det bara 8 dagar kvar till jul! Dags att börja kolla upp de sista klapparna nu!

  Mattias
  mr22ga@hotmail.com

  Tipsar också här såklart: http://villduvinna.blogg.se/2010/december/noonewantsforever-16-december.html

  SvaraRadera
 23. Hej min sköna böna för dig vill jag stöna!

  Haha :)
  Även gjort dig extra glad och bloggat om tävlingen: http://haltbananskal.bloggplatsen.se/2010/12/16/4156198-tavling-presentkort-300-fran-sumoprix/

  Ha en trevlig kväll!

  SvaraRadera
 24. Mitt motto: "En del MOD, och tre delar DÅRSKAP"

  SvaraRadera
 25. En canvas tavla vill jag vinna,
  motivet från naturen kan jag finna,
  eller varför inte på barnbarnen mina,
  för de är så goa och så underbart fina,
  ja vad jag nu än väljer får jag se,
  med bloggen min länkar jag ju me,
  så hoppas, hoppas nu på turen min,
  i denna tävling så härlig på bloggen din.

  SvaraRadera
 26. Kommer inte på något vitsigt att skriva. Är nog insnöad i hjärnan tror jag. Ha en fortsatt bra dag.
  Har tipsat: http://annastipsblogg.blogspot.com/2010/12/presentkort-fran-sumopix_16.html

  SvaraRadera
 27. Just idag torsdagen 16 december fick jag veta av min dotter och hennes man att jag ska få det 5 barnbarnet.
  I Juni, jag får vänta ett tag, men jätteskoj, jag blev glad.

  SvaraRadera
 28. 6/12 föddes min tredje!! dotter.
  Jag skulle gärna vilja göra en tavla av dem alla 3 (11,2 och 0 år gamla).

  SvaraRadera
 29. Jag är gärna med och tävlar, jag har tipsat här

  http://molnboanna.blogg.se/2010/december/lucka-16-hos-mitt-nya-liv-1612-midnatt.html

  Jag tog ett jättefint kort på min son och sambon i somras och ända sedan dess har min sambo velat ha det kortet som förstoring. Jag har bara inte fått tummen ur *s* men hoppas på vinst här så jag kan göra en tavla av det kortet.

  info@annakarlsson.se

  SvaraRadera
 30. JULEN ÄR INSTÄLLD!!!

  Rapporter från högre ort säger att julen är inställd i år pga finanskrisen. Istället kommer Reinfeldt att tomta HELA nästa år...


  Fick jag din uppmärksamhet nu?

  sandralarsson73@hotmail.com

  SvaraRadera
 31. Mina barn har en ängel i himmlen som vinkar till dom bland molnen. Deras morfar Allan som dog i 42 års ålder. Min 3 åring har nu kommit i en period i livet då han undrar mkt runt detta. En fin tavla i barnens rum på deras ängel skulle betyda mkt å värma oss alla i hjärtat.

  / malin ( tednygren@hotmail.com ) Sambons mail då min inte funkar.

  SvaraRadera
 32. Med lite fix och trix
  kan man göra en riktigt snygg tavla hos sumopix
  Genom att vinna din tävling flyttar man ner en prisklass
  för att göra sin egen canvas!

  pannan_91@hotmail.com

  SvaraRadera
 33. :) :) :) :) :) :) :)

  SÅ glad blir jag om jag vinner! ;)

  Mia
  valo@live.se

  SvaraRadera
 34. Hej, har en son som varit bosatt i Norge (Lofoten) och studerat foto. Med sig hem i bagaget hade han ett stort antal underbara foton från vårt vackra grannland. Skulle vara riktigt roligt att göra en förstoring från en av hans bilder från Norge på canvas.

  "Mina chanser är små men försöker ändå".

  Pia
  bakformen@gmail.com

  SvaraRadera
 35. Jag är gärna med i din tävling :-)

  Spacegirl_@spray.se

  SvaraRadera
 36. I detta ögonblick är det exakt 14 timmar kvar till jag och pojkvännen får nycklarna till vår nya lägenhet! WOHO!!!!!

  Efter att ha levt två personer på 26 kvadat i 3 års tid så ska det bli SUPERbra med en större lya, men vi behöver ju någonting att hänga på väggen!!

  Tänk att kärleken kan hålla i sig även om man bor så trångt så länge. Länge leve KÄRLEKEN! :)

  ellebellejul@gmail.com

  För att göra dig extra glad har jag länkat här: http://fairy.blogg.se/appletree/2010/december/lucka-16-sumopix.html

  SvaraRadera
 37. Jag är väldigt gärna med och tävlar, nu när jag går i tankarna om att flytta hemifrån under nästa år är det mycket saker som ska inköpas och som pengarna ska räcka till för att jag och min dotter ska få ett komplett och trivsamt hem och att vinna det här presentkortet för att kunna beställa en canvas tavla skulle göra vardagsrums väggen klar åtminstone, med en fin bild utav mig och min dotter tillsammans.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  SvaraRadera
 38. Hej kollikock!

  Tänk,
  ett litet blänk,
  i form av en länk:

  http://diverseovrigtannat.blogspot.com/2010/12/lucka-16-hos-erika.html

  Må jag tävla hinna,
  denna kvinna
  vill nämligen vinna.

  SvaraRadera
 39. ...och så mailen som jag alltid glömmer
  lakrisalen77(a)hotmail(punkt)com

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar