fredag 31 december 2010

Julen i Skövde

Detta år hade jag det underbara nöjet att få fira jul två gånger! :) Det blir ju inte riktigt samma sak när det inte är på självaste julafton. Men det lyckades ändå bli en härlig julstämning! Jag fick underbara julklappar och jag är riktigt nöjd!

Mamma hade köpt en rock-ring till mig. Inte en vanlig i plast utan en riktig med vikter på. Så man kan träna rygg och mage. Perfekt nu efter förlossningen! Vi byggde ihop ringen och jag ställde mig mitt på vardagsrumsgolvet och skulle prov-rocka. Min syster filmade och allt var frid och fröjd. Jag drog igång ringen och rockade några varv när sen allt gick åt skogen. Jag hade missat att "klicka" in en av delarna i ringen, och den släppte och tjongade rakt in i granen. KRAASCH lät det. Jag bara står still, vågar inte vända mig för att se vad jag ställt till med. Mina föräldrar och syster brister ut i ett skratt. Allt är fångat på film =) Det var roligt att se filmen sen, och se sin egna reaktion. Granen stod kvar, och det var bara en liten kula som släppte, och den gick inte sönder. Så det var ju tur! =)

Så här efter jul är jag alltid lite deppig. Jag hatar när julen är över för jag älskar den så mycket. Men nu ser jag verkligen fram emot nästa jul. Då är det dags att fira julen i Skövde och det ska bli så mysigt att få introducera Wille i en riktig Skövde jul =)


Wille i sin bilbarnstol på vägen hem mot Skövde.


Puss framför granen i Skövde


Pappa ska alltid skoja till det framför kameran. Men detta syns knappt :)


Mamma så vacker!


Njuter av en kopp nymalet och nybryggt kaffe. Mamma och Pappas julklapp en riktigt bra kaffebryggare som maler och mjölkskummar och hela tjottaflöjten.

1 kommentar:

  1. jag ville bara kika in och önska er en härlig dag och ett riktigt GOTT NYTT ÅR ! kramar

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar