lördag 11 december 2010

Juleljus

I förrgår var jag och Magnus på stan tillsammans och strosade runt. Det var så mysigt att se hela stan vara upplyst med juleljus överallt. Jag älskar verkligen juldekorationer, jag får myskänslor i hela kroppen. När vi gick ner mot stan så på halva vägen hade dom byggt upp en liten bod längs med gångvägen, i den boden stod det en skolklass och sålde korv och julgodis. God jul skrek alla barnen i kör, GOD JUUUUL skrek jag tillbaka så högt att Wille ryckte till i vagnen. Det var inte mening, jag blev bara så glad och jullycklig så jag rycktes med av stundens myskänsla.

Wille somnade till igen och vi gick runt i olika butiker. De hade öppnat en helt ny outlet, med färg & form design. Man kunde köpa deras underbara mysiga pläd för endast 50 kronor!!! Precis den summan vi skulle köpa till varandra för i mammamaffian. Taget!! En till mig själv också självklart! :)

Summa summarum staden var underbart vacker, tyvärr var himlen äckligt röd, så alla bilder blev hemska. Det ser ut som himlen nästan var blodfylld och korten ser ut som taget ur en skräckfilm!

"lik-kistan"- på stortorget i Örebro

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar