måndag 6 december 2010

Ohlina

Follow I got too much time to kill

Jag satt och bläddrade genom lite bloggar. Jag tycker det kan vara roligt att slumpa in på bloggar och titta in på folks liv. Jag gillar att snoka :) och jag snokade in mig hos Ohlina. Jag blev helt tagen av hur mycket tid hon lägger ner på sina inlägg. Varenda inlägg är konstnärligt gjort med olika urklipp, bilder, typsnitt och ja, hennes inlägg fångade verkligen mitt intresse.

Jag kände att jag ville visa lite uppskattning och hur gör man det i bloggvärlden? Jo, genom kommentarer, länkar och bloglovin! :) Så då kom jag på Idén "Bloggtips" som blir en ny kategori och förhoppningsvis någonting jag kan göra några gånger i månaden. Har du en blogg du är stolt över? Lägger du ner mycket tid på din blogg? Tipsa om din blogg i kommentarerna eller i via mejl. Erikawilhelmsson@hotmail.com. Nästa tips kanske är din blogg!!

Glöm nu inte att gå in och titta på Ohlinas blogg, lämna en kommentar till henne så hon får lite uppskattning för all den tid hon lägger ner på bloggen!! Följ på bloglovin, länka. Ja. Allt det där som vi kan göra för att visa uppskattning helt enkelt :)

(Ni får gärna följa mig på Bloglovin också, och gilla mina inlägg! och kommentera och länka. Jag skulle bli superglad)

Follow I got too much time to kill

2 kommentarer:

  1. FYI...
    Har bytt adress på bloggen
    http://diverseovrigtannat.blogspot.com/
    (fd elvanollnoll)

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar