fredag 10 december 2010

Kokko bello, kass i kolan


Jag glömmer av saker, helt och hållet! Hela tiden. Jag har alltid varit lite virrig och yr, det är helt enkelt sån jag är. Jag glömmer av att ringa tillbaka till dig när jag lovat, jag glömmer av vart jag lade den där saken, jag glömmer av tandläkartiden, att lämna tillbaka böckerna på biblioteket, att avboka "veckans film", att betala räkningarna, att gå ut med soporna, jag glömmer av tvättiden och till och med den där fikan vi bara några timmar tidigare bestämde.

Folk får ta mig lite med en klackspark och påminna mig om saker. För jag glömmer inte av dig för att du eller det vi bestämt inte är viktigt för mig. Jag glömmer av det för jag helt enkelt nog förmodligen saknar någonting där uppe som borde hålla koll på sånt. Det är kanske därför jag älskar almanackor, och att strukturera upp saker och ting, det är det enda sättet jag kan leva på, för annars skulle jag nog glömma bort mig själv.

Jag försöker verkligen bättra mig, och hålla ordning på saker, för det måste vara sjukt irriterande för andra när jag hela tiden virrar bort. Här hemma sitter post-it lappar överallt med Att-Göra listor, jag skriver i handflatan på mig själv, jag lägger små kom-ihåg lappar. Det är mitt sätt att försöka bli bättre. Men nu är det ÄNNU värre, nu ammar jag också. De finns någonting som kallas "amnings minne". Man blir helt knäpp i bollen, kokko bello, knasig i skallen, kass i kolan helt enkelt. Alldeles för lite sammanhängande sömn. Det sätter sig direkt på hjärnan och nu är jag nog värre än någonsin. Jag kan glömma av vad det var vi pratade om, Mitt i meningen!!

Jag vill bara här och nu, be om ursäkt för allt jag har glömt av, och allt jag kommer glömma av. Ta det inte personligt. Jag glömmer inte av dig, eller det vi har bestämt, eller din födelsedag, för att du inte är viktig för mig, utan för att jag helt enkelt bara är sån, och jag glömmer av alla. Om det gör saken bättre? Du får helt enkelt påminna mig, så lovar jag att försöka minnas! :)

Follow I got too much time to kill

2 kommentarer:

  1. hahaha du borde gå i terapi tillsammans med mårten, samma skrot och korn! :D

    SvaraRadera
  2. SV: Vad skönt att höra att fler är likadana som mig och alltid har en massa saker på gång, men att det i slutändan slutar med att något blir pannkaka.

    Kram Sanna

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar