lördag 4 december 2010

Det här hade jag på mig idag.

Vissa av dessa inlägg finner jag vad ska man säga? Ointressanta. Det känns som man skulle kunna skriva om viktigare saker faktiskt :) men men. Jag ska följa 30 dagar av sanning, och förklara för er vad jag hade på mig idag, till punkt och pricka!! Jag vill då först passa på att säga att jag bara gått hemma idag, och har på mig "jag är föräldraledig och för att inte smutsa ner de få kläderna jag fortfarande får på mig, som jag vill ha när jag faktiskt ska göra någonting roligt, så har jag på mig dessa kläder istället"


-Magnus strumpor. Haha. Detta är faktiskt helt sjukt, men jag har inga strumpor! Jag har under 24 år använt andras strumpor. Det är sant! När jag var yngre använde jag mamma och pappas strumpor, sen efter detta har jag använt pojkvänners strumpor. Jag har fortfarande strumpor kvar från gamla flammor liggandes här hemma. Jag har nog aldrig köpt mig ett par strumpor. Gud vad roligt egentligen, detta har jag inte tänkt på förut.


-Mina gravidjeans, eftersom dom är de enda byxorna jag har som jag kan få över röven. Dom är alldeles för stora och ser väldigt säckiga ut, men bättre för stora än -Håll andan och hoppa upp och ned 100 gånger- för att få över byxorna över röven. Jag ska köpa nya!! har bara inte haft tid!!!!:(


-Ett amningslinne som var vitt en gång i tiden, nu har wille både spytt och bajsat på det, och fläckarna går inte bort. Men fläcken ser på något sätt ut som ett märke, som om det är menat att det ska vara så. Botanik typ. Eller vad det heter :)


-En grå kofta. Den var ren imorse. Men nu känns det som om Wille har varit här och lyckats smygkräkas på min axel, för det börjar lukta lite surt här faktiskt. Han är bra på det där. Smygkräkas.


-En nät-BH. Sån där som silikonopererade har. Mjuk och skön. Inte så bra stöd så ska man göra någonting aktivt då får man hålla i tuttarna som just nu känns som två taxöron. Suck.
4 kommentarer:

 1. Vilket kul och träffsäkert inlägg du gjort! Jag känner igen mig i nästan allt...utom de lånade strumporna då (gubben drar strl 45 och jag 38!) plus att jag använde vanlig amningsbh. Eftersom jag fortfarande är hemma med lilltösen så kör jag med sådana kläder som man inte vill ska bli förstörda för det är fortfarande få plagg man kommer i! Vår lilltös är 1,5 år! :-o Jag ammar inte längre men trots det använder jag min svarta amningsbh för den är sååå skön och praktisk. *s* Dessutom är det ju dumt att låta en så skön bh bara förfaras...eller?

  Jag skrattade igenkännande när jag läste. tack för ett gott skratt (och för att jag får veta att jag inte är ensam) ;-)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Då får jag väl säga samma sak då. Skönt att veta att man inte är ensam:) Så fort jag träffar andra mammor ser dom så himla piffiga ut!! Men det är väl här i hemmets trygga vrå som vi förfaller en aning:)

  SvaraRadera
 3. Haha det här var det roligaste "Vad har jag på mig"-inlägget hittills!

  SvaraRadera
 4. Är det någon som trodde att du inte skulle lyckas göra det mest ointressanta blogginlägget i historien roligt!! Du e för härlig. Kram

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar