onsdag 22 december 2010

Julklappar på posten

Idag har brevbäraren varit här med två(!!) julklappar till oss! Paket är det bästa som finns :) Förutom, Wille då! Vår knäppa brevbärare har lärt sig att jag är föräldraledig så istället för att försöka mosa in paketen nu för tiden, så ringer han på dörren artigt, och väntar så jag ska öppna. Bäst för honom!! :) Vår förra brevbärare la paketen i vagnen och sen gick han, han brydde sig inte ens att plinga. Så även fast brevbärarna här i Örebro håller rätt låg standard tycker jag, så är vår nya rätt ok :) Jag ska nog bjuda han på en lussebulle när han kommer nästa gång!=)


Äntligen är den min! Den coola bodyn från liandlo. Jag har spanat efter den länge! Det finns en annan body av samma märke som är så häftig också. Ett motiv taget ur skogen så färgglad och fin, så när sparkontot börjar fyllas på igen ska jag nog klicka hem den! Kontot är rätt tom nu så här inför jul! Den här fina bodyn har vi fått från DobiDobi.se. Dom har så fina kläder i deras shop!! Tack så väldans för julklappen hälsar Wille som nog ser fram emot att få sätta på sig den :) Den är i stl 74 så än dröjer det lite innan den passar. Men jag återkommer!




Denna fina julklapp fick vi från Lillafjäril design. Jag tycker om när det är inslaget också, som om ni lagt ner lite extra tid på oss och ett fint julkort. Det blev jag glad över ska ni veta! Detta är en Fyll-i-Receptbok där man kan skriva i sina egna recept. Vem som blev mest glad över denna det förstår vi nog alla vem. Magnus gick upp några tonarter när han öppnade paketet och sa "En recept-bok!!!". Nu kan han skriva ner sin receptsamling som ligger i en hög på micron och skräpar. Massa a4 utskrifter och handskrivna lappar från collegeblock och liknande. Perfekt!!

Hos Lilla Fjäril finns massa fyll i böcker för alla olika tillfällen. Barnets första år, till 30 åringen, studenten, gästböcker, reseböcker. Osv. Denna ska invigas så fort vi kommer hem från Skåne. Med mina nya pennor!!! :) Jag återkommer med detta också!

1 kommentar:

  1. Sv: Om man har blogg så får man oftare chans att testa saker men man får ju anmäla sig själv till de saker man tycker verkar intressanta..och det är inte alltid det faktiskt står i första informationen att man förväntas blogga men men... det är ju inte så stor grej. Bloggar gör man ju ändå haha.

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar