torsdag 23 december 2010

Mot varmare breddgrader



Om några timmar åker vi ner till Skåne. Vi bestämde oss för att helt enkelt fara mitt i natten, för att hinna före det fruktade ovädret. Vi vill verkligen inte bli fast i trafiken med Wille i bilen. Även fast det är mörkt, så känns det säkrare att åka mitt i natten när det är mindre trafik än att ge ut sig i rusningstrafik med alla folk som ska hem till jul. Det finns så många idioter i trafiken som skiter i väderförhållandena.

Det värsta är att nu blev det så knasigt att Wille vägrade sova igårnatt. Och idag har jag haft fullt upp hela dagen, varit på stan och handlat de sista julklapparna (sa jag inte att jag alltid stressar dom sista? =) Jag trodde jag var klar, men icke! ), handlar matsäck till bilen, bytt lite kläder, hämtat ut paket, osv osv, så jag har precis nu blivit klar med packandet och allt inför resan. Nu är klockan 1.30 och klockan ringer 2.30. Det känns onödigt att gå och lägga sig för 1 timme. Så nu blir det min andra natt utan sömn! Hur ska detta gå?! Jag kommer ju däcka så fort vi kommer fram till Skåne, men då ska vi ha släktmys och hälsa på Willes farbror som inte har träffat Wille än och hälsa på Magnus kompisar och ja, det är massa saker inplanerat. Jag får försöka sova i bilen helt enkelt, men jag vet inte om jag kan slappna av så mycket i detta väder för att kunna sova. Så detta blir väldigt spännande!

Sen så ska det bli spännande och se hur det ska gå med Wille i bilen i över 6 timmar! Jag är lite orolig faktiskt och tycker egentligen att detta känns alldeles för tidigt att åka så långt när han är så liten. Men folk säger att det inte är någon fara, och jag får väl sluta vara så överkänslig och helt enkelt slappna av! Det ska ju bli roligt för honom att få träffa sina kusiner och sin skånska släkt lite också! Vissa av dom har ju inte träffat honom än.

Jag skulle egentligen bara skriva ett snabbt inlägg och säga att jag inte kommer kunna blogga så mycket nu över jul, för jag har ingen dator. Jag ska försöka blogga med mobilen så gott jag kan, men man kan ju inte ladda upp några bilder :( Så det blir rätt trista inlägg framöver! Men ni har väl förståelse. Det är ju faktiskt jul!! :)

2 kommentarer:

  1. Måste fråga.. Hur har du fått sånna flikar där uppe? Där det står samarbeten, om mig, kontakta mig osv.

    SvaraRadera
  2. Hoppas resan gick bra och att Wille sov heeela vägen :-)

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar