måndag 20 december 2010

Vintervädret


(Bild lånad från http://blackribbon.blogg.se)

Hur kommer det sig att varje år blir det kaos i Sverige när det börjar snöa? Jag tycker alltid detta är lika komiskt. Tågen slutar funka, trafiken står still, SNÖKAOS, snöstorm, folk snöar inne, bilar startar inte, folk kommer för sent, kaos, trafikolyckor, halkskador, dubbar, skyfflar, takras, KAOS!!!

Vi har ju ändå vinter i Sverige Varje år! Hur kan detta bli nyheter varje år? Hur kan det bli nyheter att det är fler halkskador denna veckan än vad det var för 1 månad sedan. Det vet vi. Det är is, det leder till halka. Vi vet att det snöar, vi vet att det blir trafikolyckor, vi vet att SJ kommer sabba sig som vanligt. Detta händer varje år.

Hur kommer det sig då att alla blir så himla chockade? (inklusive mig själv). Jag vaknar på morgonen och tittar ut och tänker "men HERREGUD vad mycket snö, jösses, hur ska detta gå". Som om jag glömt av att det var precis lika mycket snö förra året, och året innan det, och jag blev lika chockad då, och kommer bli lika chockad nästa år.

Men varför och varför ska alla kommentera det (ännu en gång inklusive mig själv, i och med inlägget jag skriver just nu) alla heter någonting med typ "snö" "väder" "kaos" på facebook.

Nu slutar jag skriva på detta inlägget, och nu kallar jag detta med snöoväder uttjatat och lovar att inte kommentera det något mer på hela vintern. (förrän imorgon när jag kommer titta ut genom fönstret och tänka MEN HERREGUD vad mycket snö! detta måste jag blogga om)

1 kommentar:

  1. Hahaha vilket roligt inlägg :) skön humor!
    Måste va superkul för barnen m all snö, så till nästa år kommer det inte blii nån snö eftersom våra knotts kommer förstå då ;) lagen om jävlighet hehe

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar