lördag 4 december 2010

Back to Black

Jag har fått många kommentarer om att jag passar bättre i mitt mörka hår. Jag brukar göra som så många andra att ha lite mörkare på vinterhalvåret och lite ljusare på sommarhalvåret. Nu föll jag in i mitt gamla mönster igen, och lyssnade på kommentarerna och färgade faktiskt håret mörkt igen.

Men man ska inte färga hår när man tror att wille ska sova länge. För så fort man gör någonting viktigt kommer ju självklart han att vakna, vilket han gjorde. Han började skrika. Jag blev stressad. Det blev härliga blond/grå/råttfärgade fläckar och färgen blev alldeles matt och konstig.

Jag bestämde mig för att färga om håret några dagar efter för att jämna till det. Men denna gången råkade jag ha i färgen alldeles för länge. Så nu blev inte mitt hår sådär härligt glänsande mörkbrunt som jag hade sist jag färgade det. Nu blev det svart, med vissa fläckiga inslag av råttfärg. Typiskt!

1 kommentar:

  1. Hej :) Tänkte bara tipsa om en tävling jag har i min blogg just nu där man kan vinna ett presentkort på 300:- ! Perfekt att ge bort som julklapp, eller vara lite ego och behålla själv!

    Om du inte är intresserad ber om jag om ursäkt för detta inlägg och önskar dig en fortsatt trevlig helg :)

    Kram!

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar