torsdag 23 december 2010

Resan gick bra

Resan mot skåneland gick mycket bra! Vi åkte kl 3.30 och vi kom fram till Skåne runt 10 har jag för mig. Jag har inte riktig koll för jag hade ju inte riktigt sovit på 48 timmar så jag var helt slut i bollen. Men nu har jag fått sömn. Jag däckade nästan direkt efter fikat. Sov från 12 till 16 och är nu back in the game!

Detta ovädret som dom snackade om lyckades vi missa helt. Det var till och med torr vägbana från Örebro till Skövde. I Skövde stannade vi sedan hos mina föräldrar en snabbis på en jul-frukost med julskinka och mammas brödlimpa, fantastiskt!! Vi hämtade upp ett sommardäck som vi skulle ta med ner till Skåne, för vi ska sälja vår bil och vi hade bara 3 däck i den. Inte så bra att sälja bil med 3 däck :)

Sedan åkte vi mot Skåne. Vädret blev sämre och sämre, men vi klarade oss ändå förbi det värsta, och ingen trafik heller. Perfekt!

Någon som vill köpa vår bil?
Ford Escort Combi 1996
Vinröd
13.000 mil
nyskattad, nybesiktad
12.000 kr
Kan prutas vid snabb affär:)

Det är inte denna bilen som är på bilden, men det är samma modell och färg. Eftersom jag sitter på datorn nere i Skåne har jag inte några bilder på just vår.

1 kommentar:

  1. GÖTT!!
    Nu kan en Pappa som var "darrig" för resan slappa och börja klapparna lacka...

    Varm Julkram till er alla.

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar