söndag 5 december 2010

Mina syskon

Follow I got too much time to kill

Syster Emmelie
Jag har en fem år äldre syster som heter Emmelie. Jag och Emmelie är väldigt olika, men ändå så lika. Emmelie är liksom mamma en otroligt bra lyssnare. Där skiljer vi oss åt. Det hörs när hon lyssnar och hon hör varenda ord du säger. Vilket problem du än har, kan du vända dig till Emmelie, och hon kommer försöka hjälpa dig, och hon kommer vara helt ärlig i det hon säger. Hon kommer säga till om det du håller på med är knäppt, men hon kommer inte döma dig, hon kommer försöka hitta en lösning. Emmelie är alltid opartisk. Det spelar ingen roll vad ni pratar om, hon ser alltid det logiska i situationen och försöker att inte blanda in sina egna åsikter. Helt enkelt är hon ett otroligt skönt stöd att ha och hon är också den som kan ta ner mig på jorden när jag behöver det.

Min syster organiserar, sorterar, markerar och ser till så det är ordning. Var sak har sin plats. Hon är strukturerad, ordningsam, punktlig, pålitlig och fruktansvärt konstnärlig. Hon kan få vad som helst att se ut som ett konstverk och det har hon fått från vår mor. Min syster kan i princip allt enligt mig. Hon målar snyggt, skriver snyggt, lagar god mat, har bra smak och hon har båda fötterna på jorden! Vad mer kan jag egentligen säga?

*Min syster tycker naglar luktar gott, och man ser henne ofta sitta och sniffa på sina egna.
*Min syster hatar skrynklor och stryker maniskt allt som går att stryka.
*Min syster är otroligt kvicktänkt och slår alla i spel där det gäller att tänka och agera snabbt.
*Min syster hickar 1 gång. That's it. En stor jättehick och sen är det över.
*Min syster får mig att känna mig som världens bästa syster men jag hoppas hon förstår att det är hon som är det!! :)


Emmelie & Erika
A.k.a
Allan & Leif

Jag har bett min syster att bli Willes gudmor (eller fadder som det så fint heter nu för tiden) och hon tackade ja! Detta gör mig otroligt glad och trygg, jag vet att hon kommer bli den bästa fadder man kan få och kommer absolut fullfölja sin uppgift att vägleda Wille genom livet.

Follow I got too much time to kill

1 kommentar:

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar