tisdag 14 december 2010

Helgen i Skövde

I Helgen har jag och Magnus haft en helg för oss själva kan man säga. Jag åkte till mina föräldrar i Skövde i Lördags. Mamma hade lagat mat, kött-potatis-sås, det bästa som finns! Jag har inte ätit så mycket på länge (1 vecka i alla fall, sen julbordet förra söndagen :). Efter maten lämnade jag Wille hemma och åkte själv till Rosmari för att hälsa på lite och också för att mamma skulle få känna på att vara barnvakt bara en kort stund. Det var som vanligt otroligt skönt att träffa Rosmari, få ventilera lite, och alltid lika roligt att träffa Astrid. Väldigt smart unge det där! Hon är bara 1 år och hon förstår så mycket, är så mycket med, dansar, går omkring, leker, jag blir lika imponerad varje gång! Supermysigt var det i alla fall att se henne dansa till "white lies-death" haha.

När jag kom hem hade min pappa fått Wille att sova så sött i sin insats. Visserligen efter mycket skrik och protest, men det gick!! Det kändes mycket skönt. Han sov gott sen ända fram till 5 vilket uppskattades väldigt av mig, jag var helt slut!

Dagen efter fick jag en helt underbar massage av min pappa som är utbildad massageterapeut. Det var välbehövligt. Jag har knölar och bölder på ryggen känns det som, eftersom jag går omkring och vaggar Wille så mycket. Han är ju inte den lättaste lilla bebisen direkt och det tär på kroppen det märks!


(bild tagen från Google)

På eftermiddagen kom Magnus till Skövde, efter jobbet. På kvällen gick vi på Bio. Cornelis Vreeswijk (jag skriver recension om den i ett senare inlägg). Det kändes väldigt skumt att vara ensamma och det kändes nästan som man hade glömt Wille någonstans. Men mysigt var det. Nästan helt ensamma i biosalongen förutom ett äldre par, som självklart satte sig precis bredvid oss. Suck.

Igår åkte vi sedan till Ullared. Men det skriver jag om i ett eget inlägg, för nu måste jag Amma, wille har hela handen i käften nu! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar