lördag 11 december 2010

Vad hade jag på mig idag

Det är lite roligt att denna frågan kommer 2 gånger under 30-dagars listan. Man kunde inte hitta på 30 olika saker att skriva om? Man tröttnade där vid dag 14 och tänkte "äsch, vi slänger in ett dagens outfit till" för det är så roligt att skriva om. Jag tycker verkligen det är tråkigt att skriva om vad jag har på mig, för jag har aldrig på mig fina saker längre. Jag har verkligen ingenting som passar :( Så jag tänker faktiskt skriva om vad Wille har på sig istället. Bestämt!


Idag har Wille på sig sin fina Gitarr-Body från Mykidoo. 100% Ekologisk Bomull och det märks för materialet är helt otroligt mjukt. Det känns inte som bomull, det känns som något magiskt. haha. Dagen till ära har Wille sluppit byxor, det är det bästa säger Wille, när man får ha så lite kläder som möjligt på sig. Sen ville ju mamma visa upp de där fantastiskt gosiga låren som man bara vill gossa in hela ansiktet i och säga fluffifluffifluffi.


När vi sen skulle gå ut lite med vagnen så blev det för kallt utan byxor, så då bytte vi om till denna bedårande grön-prickiga overallen från Ekogarderoben. 100% ekologisk bomull här också. Märks så tydligt när det är så fint material på sakerna. Åh va lent och gött det är! Detta var väl inte det bästa kortet för att visa en outfit. Men det är inte så ofta jag tänker på att få med själva outfitten när jag tar kort, och dessa kort har jag tagit innan. Så det är alltså inte den aktuella dagen. Men han hade i alla fall på sig denna overallen idag! :)

1 kommentar:

  1. SV: Jag får kika in auktionerna sen och se om jag har turen med mig i fall det kommer upp.

    Kram Sanna

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar