måndag 13 december 2010

Mina drömmar

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om, för nu kan man ju tolka denna rubrik på flera sätt. Ska jag skriva om mina drömmar om exempelvis framtiden, vad jag drömmer om att göra eller köpa eller bli eller liknande. Eller om mina faktiska drömmar, som jag drömmer om på nätterna? Det är ju väldigt skilda inlägg. Jag väljer att prata om mina drömmar på nätterna!

Från att jag fick reda på att jag var gravid har jag drömt om förlossningar och bebisar. Jag tror jag födde Wille säkert 50 gånger i mina drömmar allt som allt. Jag födde i hissar, på Ica, i sängen hemma, i duschen, i havet, på stranden, i bilen, på ett disco, you name it och jag har fött där i mina drömmar. Ofta var det inte Wille som kom ut, ofta var det en mörkhårig flicka, skumt nog. Kanske är det Willes framtida syskon?? :)

Efter Wille kom ut så är det bara en sak jag drömmer om, döden. Härligt va. Skönt att man drömmer så där lyckligt och upplyftande. Jag har nu under 2 månader dött på så himla många olika sätt. Jag har drunknat, störtat med flygplan, krashat med en hiss, ramlat ner för ett stup, blivit mördad, bränt inne, blivit påkörd. You name it och det har dödat mig.

Jag drömde om förlossningen för att jag skulle genomgå en förlossning förmodligen, men varför drömmer jag då om döden nu? :(

3 kommentarer:

 1. Usch då, det var inga roliga drömmar...! Hoppas du börjar drömma lite roligare drömmar snart!


  kram

  SvaraRadera
 2. Men gumman då. Du behöver inte vara orolig. Drömmar om att man själv dör är tro det eller ej positivt. Det handlar om avslut, att lägga något bakom sig. Jag var väldigt intresserad av drömtolkning som vilsen tonåring och har läst en mängd böcker i ämnet :-)!! Nu när du blivit mamma har du ju fått ett helt nytt liv och mycket har väl ändrats för dej. Inte konstigt om du drömmer döden drömmar, du har ju faktiskt lämnat (om än tillfälligt) ett annat liv bakom dej. Kram på dej

  SvaraRadera
 3. Drömmer man om döden så lämnar man något bakom sig har jag läst och hört. Har även läst nånstans tror jag?!? att man lever länge om man drömmer att man ska dö.
  Hoppas du får lite roligare drömmar att drömma om snart ;)
  Kramar

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar