tisdag 8 mars 2011

Fördomsprofilen & könsdiskriminering

Idag tog jag och Wille en lång promenad i det sköna vädret. Jag hade lurarna i öronen och gick som i min egna värld. Christer i p3 spelades och fördomsprofilen startade. Jag brukar inte lyssna så noggrant utan det är väl någonting som spelas i bakgrunden och så brukar jag sväva bort i mina egna tankar. Men personen som deltog lät väldigt bekant. Mycket riktigt. Det var Sofie, min gamla tennispartner. Jag har varken pratat eller träffat henne på säkert ett år, men på Lördag ska jag till henne för att fira hennes 25 års dag. Vilket sjukt sammanträffande!? Det var i alla fall väldigt roligt att lyssna på denna panel i deras jakt på att reda ut vem Sofie är, jag har nog aldrig hört dom ha så många fel, på så kort stund, inte ett rätt. Förutom att hon är född i mars och går i tighta Jeans. Bra jobbat. haha. Jag lovar att återkomma med länken till inlägget om jag hittar det, så ni själva kan höra en panel med massa fel (för att avsluta inlägget med ett rim).

En fruktansvärt gammal bild på mig och Sofie. Kommentarer kring min stil undanbedes, haha. Här var vi i vårt esse Sofie! Tänk vad bäst vi var. Och då menar jag i tennis självklart. Det fanns inga som slog oss. Jag och Sofie vann Serien 7 gånger i rad och har med det satt svenskt rekord. De ni. Ibland måste man få skryta! Samma år som vi gjorde historia med våra 7 år, vann killarna för andra året i rad. Då gjorde tidningen ett stort reportage på mittuppslaget om dom. Vi tjejer tog svenskt rekord och skrev historia, fick vi ens ett grattis? Nepp. Fy fan för könsdiskriminering i idrotten. Oj vad det här inlägget skiftade karaktär helt plötsligt. Haha

4 kommentarer:

  1. Va(eller är?) man så grym i tennis så får du stå ut med lite kommentarer om stilen...ha ha ha
    Inga fel alls vad jag kan se!Men nu när jag tittar noggrannare,ett hundhalsband??(blink blin)
    Min grannes hund saknar ett...Kan du tänka dig o sälja kanske??hi hi hi(förstå mig rätt nu SNÄLLA)

    SvaraRadera
  2. Nu ligger vinnaren uppe i tävlingen i samarbete med madebyemma. Titta in här http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se/2011/03/08/4798463-grattis-till-din-vinst/#kommentarer för se vem som vann

    SvaraRadera
  3. hihi... jag tycker du var fin !! Själv hade jag en orange rosa nyans på håret en gång i tiden men det är "glömt" nu ;)
    Stackars Wille, det är inte lätt att vara liten och krasslig ! Här är det en evig kamp med snorsugen när viggo är åöig !
    Men med tanke på att han snart börjar på dagis får jag väl förbereda mig på än den ena och än den andra åkomman framöver ;)

    Ps, tack för ditt kanon inlägg om plåtburks tävlingen ! ( jag kunde av någon anledning inte kommentera där !? )

    SvaraRadera
  4. HAHAHA! Jag har inte sett mig själv med långt hår på länge. Vilket härligt kort. :)
    Ja, den där panelen borde skärpa sig.
    Jag hörde av mig till Sveriges radio och fick tag i en person som gått samma radioskola som jag, han skickade ett utklipp av sändningen till mig. Jag skickar filen till dig.

    Kram

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar