måndag 21 mars 2011

ProPlate & Babysång

Hejhej!  
Idag har det varit en riktigt mysig dag. Magnus har varit på jobbet men jag vaknade tillräckligt tidigt så vi ändå hade en mysig förmiddag. Annars brukar han väcka mig precis när han går till jobbet. Jag brukar sova fram tills dess i utmattning, men igår gick vi och lade oss tidigt så jag vaknade innan väckningen och vi åt frukost och bara njöt. Sedan åkte jag och Wille på babysång i Kumla. Det är ett riktigt träningspass varje gång! Speciellt en låt när man sjunger "upp och upp och ner och ner" och man gör precis det. Man lyfter bebisen upp och upp och ned och ned. Jag är helt slut efteråt. Men som jag sagt innan är det ju bra, man behöver inte gå till gymmet efteråt :)

Jag hinner inte iväg till gymmet denna veckan som jag berättade innan idag, men nu börjar ju faktiskt gymmet ta sig här hemma. Jag kompletterar min träning med en vibrationsplatta. Det kanske är lite läskigt att köpa en så stor maskin innan man ens har testat, men nu börjar fler och fler gym köpa in vibrationsplattor, och man brukar alltid få provträna på ett gym gratis första gången, se då till att testa en platta så märker ni vilken skön träning det är:) Känner ni inte för att gå till gymmet, ja då kan ni komma hem till vårt hemmagym. Det börjar verkligen likna något nu!

Jag har ju inte använt den så länge än så jag tycker inte jag kan göra en ordentlig recension. Men ge mig några veckor till så ska jag allt utvärdera denna in i minsta detalj. Har ni några frågor om den så kan ni fråga dom nu så tar jag med det i min recension, så vet jag precis vad ni undrar och kan kika lite extra på det :) Denna plattan är från Bwell, dom erbjuder marknadens topp-utrustning för hälsa, träning, massage och skönhet

2 kommentarer:

  1. Detta väntar jag med spänning på att få läsa mer om!


    Kram

    SvaraRadera
  2. En sån skulle man ha haft!!

    sv: haha nej jag har inte fött barn än. Men det är en bra motivation till att börja träna alltså? :P

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar