lördag 12 mars 2011

Musikquiz Melodifestival

Nu är det den stora melodifestival finalen! Ser ni se den?? Självklart sitter jag klistrad framför TV:n! Inte för att jag älskar schlager, utan för att det hör till. Jag har bojkottat delfinalerna men nu går jag all in på finalen. Det är ju det som räknas!:) Men detta ska inte handla om vad jag ska göra ikväll utan detta inlägg ska ju handla om vad ni kan göra ikväll! Ett tips till alla er som ska festa och vill köra lite schlager-tema dagen till ära!

Förr förra veckan var nämligen jag på fest, inte vilken fest som helst utan första festen sedan jag blev gravid för över ett år sedan. Det var superroligt! Trevligt sällskap och roliga lekar! Vi hade nämligen laddat ner Musikquiz från NiceParty och vi körde tjejerna mot killarna. Det är en liten tradition vi har på nyårsafton och midsommar, att tjejerna mot killarna tävlar i så ska det låta, detta brukar jag (lekmamman) hålla i, och tjejerna vinner alltid! Det gjorde vi självklart även denna gång, även fast det inte var jag som bestämde frågorna=)

Vi laddade ner Musikquiz-blandat2 och Musikquiz-Tema melodifestival 2000-talet. Lekarna går till så att x-antal låtar spelas, sedan kommer följdfrågor på låtarna. Sedan avslutas lekarna med exempelvis gissa refrängen/introt/gruppen etc. Varje quiz ser lite olika ut. Så är ni lite sugna på att höja feststämningen och öka nivån!? Då är detta ett hett tips, speciellt nu i schlager tider :) Vi tyckte i alla fall det var riktigt roligt och det är garanterat någonting vi kommer göra om!



1 kommentar:

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar