torsdag 10 mars 2011

Städa Städa

Idag är en riktig städdag och jag har fått tummen ur röva och städat ur garderoben. Jag fick ju panik efter graviditeten när inga kläder passade och jag slängde in allt längst in i en garderob jag aldrig använder och där har dom fått ligga och inte sett dagens ljus, fram tills idag. För när jag vägde mig imorse stod vågen på 76.8 och det betyder 0.2 kilo mindre än första invägningen när jag var gravid. Alltså HELLO kära garderob, välkomna fram att se ljuset. Jag har saknat er kära vänner. Så kände jag och i lycka slet jag fram alla kläder.

Mitt glada humör försvann lika snabbt när jag insåg att. Just det. Jag hade inte köpt någonting nytt på typ ett år innan jag blev gravid, så mina nya klädmöjligheter var verkligen mörka, tråkiga, trista, fula, söndriga, fläckiga, blääääääää.

Ge mig en ny garderob någon? Eller kanske ett sinne för stil och mode? Jag är verkligen urkass på att klä mig. Jag vet vad jag tycker är snyggt, men jag kan liksom inte förmå mig att hitta det till mig själv. Det slutar bara med att jag köper någon jädra HM tröja som tappar passformen efter en tvätt.

Oj vad bittert det blev idag. Men det är OK. För idag är en städdag. Man får vara bitter på städdagar.




3 kommentarer:

  1. hej igen... jag kom på de sen, skickade bara iväg en kommentar i min feberyra.. men ska länka snart :) bättre sent än aldrig :)

    SvaraRadera
  2. Jag vet hur det är, men shoppa är ju alltid kul. Jag köper förstås mest till barnen, men sen jag kom ner på min före-bebis-vikt har det blivit några enstaka plagg igen. För det är som hos dig, trista, urtvättade plagg i garderoben även om det finns enstaka guldkorn, dessutom har de legat i snart ett år och det känns på lukten, de luktar verkligen gammal garderob...

    SvaraRadera
  3. Å vad jag känner igen mig där!
    Vet vad jag tycker är snyggt MEN har svårt o hitta kombon själv liksom...

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar