söndag 6 mars 2011

Storkok

Idag har varit en dag då vi bara tagit tag i allt som behövts göras här hemma! Men vi har fortfarande hur mycket som helst kvar känns det som. Jag tänker skriva en att-göra-lista som jag sedan kan bocka av, så fort man får lite tid över får man ta någonting på listan, när man är klar med det, DÅ får man blogga. Annars blir det att jag bara sitter här framför datorn och nördar :)

Jag vill också be om ursäkt för att goodiebagen har blivit försenad, vart inte planerat att jag skulle bli sjuk. Men jag kommer göra klart den ikväll så den kommer komma ut på bloggen senast imorgon.

Idag har vi haft storkok här hemma, fyllt upp frysen med barnmat. Vi gör all vår mat själva för det känns lättast så helt enkelt. Sedan tycker jag att det är jätteroligt att göra olika smaker, olika färger, och portionera, frysa in, värma upp. Ja det är mysigt och jag känner mig huslig :) Idag blev det ärtpuré och mangopuré, men nu har Wille även testat, Majs, Palsternacka, Broccoli, Morot, Potatis, Äpple, Katrinplommon och Haricotsverts, samt banan och havregröt. Han gillar allt, vilket är riktigt skönt!

MangoPurén blev utsökt!

1 kommentar:

  1. oj vad duktig du är.. purerna ser ju hur goda ut som helst.
    jag hade aldrig ork och lust att laga smakportionerna.. men sen när hon började äta lite mer matiga rätter så fick hon samma mat som oss..

    men jag tror att det är bättre att göra egna purerer.. får jag ett barn til så kommer jag inte köpa färdig barnmat.. och jag kommer nog fråga dig om recept då.. :)

    föresten tack för att du gillat tove i mykidoo tävlingen :)

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar