fredag 4 mars 2011

Gåstolen

Idag testade vi gåstolen som vi har fått låna av Willes kusin Felix. Tack Felix säger Wille. Den är riktigt populär i några minuter, sen tröttnar han, men det är nog för att han inte riktigt lyckas rulla den. Det kommer väl med tiden :) Idag var det bara roligt att klä ut honom till "trucker" och rulla runt honom i stolen lite. Ja det sysslade Magnus med medan jag tog ett långt och skönt bad.

Glad Wille "trucker" i gåstolen som ser ut som en bil.


4 kommentarer:

  1. Gud och Sex

    Särskild fråga. Överfallsvåldtäkter med okänd gärningsman är ingalunda ovanligt. Det är ett politiskt pinsamt sakförhållande, att gärningsmannens etnicitet är förbunden med hög HIV-prevalens. Antiviral medicin måste ges inom tre dygn efter våldtäkten för att förebygga smitta, och allra helst så snart det någonsin är möjligt, eftersom smittorisken mycket starkt hänger samman med virusmängden i mannens blod, vilken i sin tur varierar oerhört. Nu är min fråga: FÅR våldtagna kvinnor denna medicinering prompt rutinmässigt eller inte? Krav måste ställas! Det är i HÖGSTA GRAD en kvinnofråga. Vad säger våra feminister? Våra kvinnopolitiker? Vad säger Gudrun Schyman? Claes Borgström? Lars Ohly? Tiina Rosenberg? Åsa Petersen? Madeleine Leijonhufvud?Maregareta Winberg? Vad säger Mona Sahlin? Veronica Palm? Nalin Pekgul? Carin Jämtin? Mikael Damberg? Thomas Eneroth? Margareta Wetterstrand? Gustav Fridolin? Yvonne Ruwaida? Luciano Astudillo?

    -Peter Ingestad, Solna

    SvaraRadera
  2. Vad roligt med gåstol! Det var en riktig hit när Liam var mindre och jag är säker på att Wille också kommer älska den snart :)

    SvaraRadera
  3. Erika, idag kom kockkläderna med posten! :) Så fina och ser fram emot att Molly han ha dem! :D Tänkte att du ville veta att de kommit fram nu i alla fall!

    SvaraRadera
  4. Hejsan, hoppas du inte har missat min nya tävling på bloggen där 5 st har chansen att vinna :) In och anmäl dig om du inte har gjort det redan :) Kolla gärna in mina egengjorda smycken och säg vad du tycker om du kommer vara intresserad av att köpa de i framtiden

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar