torsdag 17 mars 2011

I Love Ziperall

 
50% hos Ziperall.
Idag fick jag brevet om att min Onepiece från Ziperall hade kommit. Det tog mig inte ens 10 minuter innan jag var nere på Ica för att hämta paketet. Nu har jag inte mycket mer att säga än att det må hända att jag växer fast i denna, för jag ser absolut ingen anledning att någonsin ta av mig den igen. Någonsin! Detta är det mjukaste, skönaste, goaste jag haft på mig bortsett kanske från mina gravidtights efter att ha gått i vanliga byxor alldeles för länge. Synd att jag inte är kille också, då hade jag verkligen aldrig behövt ta av mig den, inte ens när jag ska gå på toa, för den har dubbelblixtlås, så det hade bara varit att öppna lite längst ner och uträtta behoven. Om man då förutsätter att man bara kissar då förstås. Äsch nu hamnade jag som vanligt på sidorspår. Jag har storlek M på min Ziperall och jag är 170 cm. Sitter verkligen perfekt!!

Det är lite roligt att blixtlåset går ända upp. Så om man är på Ica eller på något annat ställe och ser någon som man verkligen inte orkar prata med just då, ja då är det bara att dra upp dragkedjan och luta sig mot en vägg och låtsas som inget, haha. Sedan tänkte jag att dom verkligen borde göra såna här till bebisar! Det är ju egentligen dom som ska ha på sig sköna kläder, mjuka och sköna för deras ömtåliga hy. Men precis när jag skulle säga min snilleblixt till Magnus kom jag på att just ja. Det är väl typ därifrån idén kanske kommit? Detta är väl ungefär vad bebisar har på sig mer än hälften av tiden i alla fall. Wille har hur många Onepieces som helst. Bebisar har det lyxigt dom!
Men det jag vill säga med allt detta är att min ziperall är absolut det skönaste jag haft på mig i hela mitt liv, och det är inte en överdrift. Alla som inte äger en sån här går miste om nått, det vill jag lova! Just nu är det 50% REA hos Ziperall. 599 kr istället för 1200 kr. Fram till 10 April. Så passa på att köpa din egna Ziperall innan Rean eller lagret tar slut! :)

10 kommentarer:

  1. Det ser verkligen super mysigt ut:)

    SvaraRadera
  2. Nu har jag beställt en, haha.. 2 veckors lång väntan bara! Ey, nästa gång du är i skövde hahahah... ta med den, så går vi runt på stan med zippen hel stängd hahahah

    SvaraRadera
  3. på söndag kl 17.00 avslutas den

    SvaraRadera
  4. Preliminär leverans, 22 april! 1 MÅNAD!!!!! seeeeeeegt... haha

    SvaraRadera
  5. Jag är kompis med Mårten och Rose-Marie och nu har jag och min sambo beställt varsin :) Min mammas kompis tyckte att dom såg så sköna ut att hon beställde en hon med. Så sammanlagt har vi beställt 3 stycken alltså :)

    SvaraRadera
  6. Hejsan, nu har jag precis vågat beställa en ziperall :) Måste fråga dig, hur lång var leveransen för dig? man blir ju lätt lite ivrig!

    Btw, vilken sötisbäbis ni har! Jag väntar själv mitt andra barn nu... as we speak så sparkas det :)

    Mvh Elleonora.

    SvaraRadera
  7. hur lång tid tog det för dig att få den? :)

    SvaraRadera
  8. Hejsan!
    Jag funderar på att köpa en onepiece jag med! ;D men är dom stora i storlekarna? Jag är 162 cm ca, Är det M jag ska ha då? ;)

    SvaraRadera
  9. Hejsan! Jag använder din bild där i mitten och undrar om det är ok! Spana in inlägget @ wickstromarn.blogg.se (inlägget heter "kväll"). Om du inte är okej med det säg till så jag vet. Säg gärna till när du kollat så jag vet att jag inte använder bilden olovligt.
    /Angelica, iiikkas_@hotmail.com

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar