lördag 5 mars 2011

Horn i Pannan

Jag glömde ju att berätta! I måndags gick jag och Magnus ut på en jättelång promenad det skrev jag om. Eller var det i Söndags? aja. Vi gick i alla fall till Stadium för att köpa nya träningsbyxor till mig. När vi kom till butiken behövde vi åka till övervåningen för att titta på skor, då får en i personalen hjälpa mig till hissen för vi fick ta den på lagret. När vi står i hissen så tittar hon ner i vagnen för att hälsa på Wille och det första hon utbrister är "Nämen, Har du ett horn i pannan?" Jag är glad att Wille är så liten så han inte förstår och att hans "horn i pannan" kommer hinna försvinna innan han blir gammal nog att förstå.

Nu till något helt annat. Jag behövde ju bara ett par träningsbyxor men jag kan verkligen inte behärska mig inne i butiker. När vi väl var där inne så var ju allt så billigt så då behövde jag ju ALLT. Vi kom hem med:

Rosa Linne: Rönisch 350 kr: REA 180 kr
Röd slim fit jacka: Reebok 600 kr: REA 350 kr
Svart linne med träningsbh: Nike 400 kr. REA 240 kr
Svarta halvlånga träningsbyxor: Rönisch 500 kr. REA 280 kr

Totalt pris 1850
REA pris 1050
Det gick ju bara inte att mostå!

Och när jag då hade köpt så fina träningskläder så måste man ju köpa nya träningsskor. Jag får se detta som en extra motivation också. När man har fina nya kläder då vill man ju använda dom ofta! Då tränar man oftare! Just nu har jag gått i mina mammatights som gått sönder i grenen, för stor t-shirt och en övertröja som jag inte kan stänga för blixtlåset är sönder, samt ett par för små träningsskor där sulan släppt. Det är inte så roligt! Så vi gick en promenad in till stan för att hitta skor. De skorna jag ville ha fanns bara ute på Marieberg sa personen i affären, och ringde dit för att lägga undan ett par till mig. Marieberg ligger någon bil utanför Örebro så vi fick gå hem och hämta bilen och köra dit. När jag väl kom dit så hade han lagt undan helt fel skor, och de skorna jag faktiskt ville ha, fanns bara i den affären vi precis hade åkt ifrån. Störande! Så jag köpte ett par andra helt enkelt. Röda Adidas. De var på kampanj också så de kostade bara 700 kr.

I mina nya träningskläder kände jag mig peppad till tusen och den kvällen åkte jag och körde Aerobics, jag tog i så svetten sprutade från mig (Vilket är ett fruktasnvärt äckligt uttryck). Sedan blev jag sjuk. Typiskt. Så nu ligger träningskläderna här, fint vikta, och bara längtar efter mig, och jag efter dom!


2 kommentarer:

  1. Se det från den ljusa sidan, när du är frisk kommer ni ha riktigt mycket kul tillsammans, och Erika blir fit snabbare än blixten!

    SvaraRadera
  2. Så fruktansvärt plumpt sagt det där med horn i pannan! Jag hade nog blivit förbannad om jag hört ngt sådant. Vår son hade också smultronmärke i pannan när han var litet men det är nu så gott som borta. Man kan ana i skinnet på nära håll att där funnits ngt men det röda är borta för länge sedan. Han fyller 9 år i april.

    Däremot fick vi ofta höra att han hade kastmärke i pannan!

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar