torsdag 27 januari 2011

Angående fototävlingen (läs allt)

Jag vill först ännu en gång be så hemskt mycket om ursäkt för allt krångel, systemet lade av och varför vet vi inte. Vi vet heller inte hur mycket det egentligen krånglat, eller vem som skulle vunnit i slutändan. Därför är min enda utväg, och det som känns mest rättvist, att starta en ny omröstning.

Jag förstår att många av er har kämpat jättemycket dessa dagar, och för det är jag väldigt ledsen. Känner ni att ni inte orkar börja om på nytt, så förstår jag detta, och då får ni gärna skriva det i en kommentar till detta inlägg, så kan jag ta bort ert bidrag.

Så vad skiljer sig denna gång?
Jo. Jag har jag blivit medlem på en sajt som specialiserar sig på just omröstningar. Så nu hoppas jag att det inte blir något fel! Skulle systemet krascha på min blogg, så finns röstningen även på en extern sida, där den hela tiden uppdateras också så jag skulle kunna få tillbaka informationen!

Då till de roliga nyheterna!!
Babybjörn tyckte så synd om alla er som kämpat så bra, och raggat röster, och varit så otroligt peppade. För att ni ska återfå motivationen och som plåster på såren så sponsrar dom tävlingen med ytterligare ett pris för att öka chanserna för er att vinna. Nu är det alltså två personer som vinner!!

Jag vill här säga ett riktigt STORT tack 
till Babybjörn. Peter på babybjörn har varit som min räddande ängel idag, precis när allt kraschade och ingenting ville gå min väg, Svarade han snabbt på mitt mejl och skrev att Babybjörn sponsrar med ännu en vinst, "Vi löser det! :)". Tack tack tack Peter och babybjörn för er givmildhet. Nu hoppas jag att alla blir nöjda över slutresultatet och godtar min ursäkt. 

Röstningen startar igen Fredag 28/1 kl.12.00
Röstningen avslutas Fredag 4/2 kl 12.00

4 kommentarer:

  1. vad vinner man vinner ettan o tvåan lika

    SvaraRadera
  2. jag tror att de tävlande kommer att lyckas ragga röster igen..
    men vart röstar man?

    SvaraRadera
  3. Det står ju att röstningen börjar 12.00! haha.. Läs ordentligt gott folk!

    SvaraRadera
  4. Bra att det löst sig! Tycker inte du skall vara ledsen, det var ju inte ditt fel.

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar