fredag 28 januari 2011

Marknad och uppskjut

På grund av att fototävlingen strulade och sånt, så har jag valt att skjuta upp tävlingen med Willvin tills nästa vecka. I helgen koncentrerar vi oss på fototävlingen och så startar vi nytt på måndag!

Nu har vi varit på hindersmässan igen, och denna gången fick jag äta godis!! :) 
Jag köpte mig en munk, men inte bara en vanlig munk, nej jag gick All in, och körde en munk med choklad och med smarties. Man måste faktiskt få unna sig något gott. Men tyvärr blev det bakslag. Jag klarade inte av det och efter knappt halva började jag må illa:( Men det var väldigt gott innan det!

När illamåendet efter munken hade lagt sig så kom hungern istället. Jag bestämde mig för att köpa en korv på ett ställe för det doftade så gott! Rökt polsk korv med bröd. Det borde jag inte gjort! Korven var ju typ lika stor som min underarm och väldigt köttig, måste ju varit en hel gris där i. Illamåendet kom tillbaka lika snabbt igen. Typiskt. Vad klen jag börjar bli. 

Magnus hittade ett ställe där dom sålde spättekaka. Eller "Spittekauuuga" som dom säger där nere på kontinenten.Självklart var vi tvugna att köpa en. Väldigt dyrt tycker jag. 30 kronor för den där lilla. Kanske inte syns men den är vääldigt liten.


Nu fick jag äntligen mina strumpor! Jag köpte 14 par strumpor för 100 kronor. Fynd!!


Sedan tyckte Magnus att vi behövde en grönsaksskärare, så det lade vi 200 kronor på. Dyrt det också tycker jag. Men det är det säkert värt ? :) 

Jag köpte även en väska, kanderade mandlar och en halv salami med vitlök och örter. Mums!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar