fredag 21 januari 2011

Så Enkelt?

Wille har för tredje natten i rad somnat helt utan att skrika! Då måste jag påpeka att Wille har skrikit varenda kväll ända sedan två veckors ålder. Vi har försökt allt känns det som. Alla varianter av allt. Men nu, efter många olika metoder har vi hittat det som fungerar! Det har nu som sagt fungerat i tre nätter i rad, alltså ingen turkväll. Med tanke på hur länge vi försökt, och hur mycket olika saker vi provat, så blir ju nästan det hela lite pinsamt, för det som Wille ville ha, det som funkar för honom, är att så fort han börjar sudda sig i ögonen och bli trött, så lägger jag honom i hans spjälsäng, då somnar han. 

Japp. Så enkelt. 

Då tycker man ju att detta borde vara det första vi provat? Det var det nog också. Men det fungerade nog inte förr. Därför har vi liksom sorterat bort det bland metoder som absolut inte fungerar, och fortsätt leta nytt. Men nu plötsligt har väl han ändrat sig, för nu somnar han inom 5 minuter i spjälsängen, utan gnäll, utan gruff, han vänder huvudet några gånger, sen slocknar, som en stock. 

Hoppas snälla att detta håller i sig!

Är vi lika? :)

7 kommentarer:

  1. Vilken härlig metod! Den testade jag på tore nu ... hoppas att den fungerar lika bra här hemma ;)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Skönt att ni får ordning på nattandet. =) Hoppas det håller i sig!

    Krma

    SvaraRadera
  3. Fin bild . Hoppas läggningen håller i sig.
    Jag tror många har för brottom med att få en läggrutin och jag tror att det bästa är att göra som du gjort och känna av vad barnet oxå tycker om bäst å vad som passar bäst för just er. Tror inte det ska vara nödvändigt att stressa med massor va olika metoder som folk gör :)

    SvaraRadera
  4. Njut av enkla läggningar, här är det verkligen inte lätt... Men men rutiner är a och o så bara för mig att fortsätta... Kul att du är med i min utlottning!

    SvaraRadera
  5. Något som man märker efter veckor, månader och år är att inget är beständigt =) njut medan det goda varar och tänk på att det ändras när det är lite dåligt igen ;)

    Mvh Erica

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar