onsdag 19 januari 2011

Viktresultat vecka 1

Ja detta kan man ju kalla en rätt stor besvikelse.


Resultat:
Startvikt: 80.4 kg
Månadens Målvikt: 79.4 kg
Dagens vikt: 80.8 kg
Resultat: +0.4 kg
Kvar till delmål: 1.4 kg

Hur gick detta till egentligen? Och fy fan vad min motivation bara sprang in i väggen. Eller är det detta man ska bli peppad av? Jag har slutat upp med godis, småätande, kvällsätande, och all sån där skit. Jag har ätit sallad till lunch två gånger denna veckan och extra mycket grönsaker till maten och mindre portioner. Träningen har väl varit lite sämre. Jag har bara tränat med min rockring en gång, och då endast fem minuter. Men jag har gått två långpromenader och två kortare. Men ändå har jag gått upp i vikt? Jag trodde faktiskt att vikten skulle rasa i början bara jag slutade med godiset. Men tydligen inte. Fy fan vad besviken jag är. 0.5 kilo minst trodde jag. Jag tänkte att jag till och med skulle chockera och ha gått ner typ 2 kilo eller nått sånt. 

Hur gör man nu då? För att finna motivationen? 
Nu sover Wille, så nu blir det träning i mitt vardagsrum ala "Dinträning"
Nästa vecka ska vågen stå på minus minst 1 kg för att jag ska fixa mitt delmål.
Jag behöver lite pepp för att orka!! 

Jag har utmanat andra bloggare att använda Dinträning tillsammans med mig så vi kan peppa och stötta varandra, ge varandra tips och råd om vilka övningar som är bra osv. Man kan nämligen skapa sina egna träningspass där och det finns övningar som är speciellt framtagna för gravida eller oss som nyligen fått barn. Det är gratis att bli medlem också!

Tack för att ni antagit utmaningen! 

Vill du också anta utmaningen och kämpa med oss?
Bli medlem hos DinTräning och skriv att du blivit detta i kommentarerna tillsammans med en länk till din blogg. Du får gärna skriva ett inlägg i din blogg att du antagit utmaningen också, så fler ser detta och också vill följa med oss. Ju fler vi blir desto lättare tror jag det blir. Då peppar vi varandra. 

Denna veckan behöver jag verkligen pepp!

13 kommentarer:

  1. Kan ha med mkt o göra, mens, hur man mår oså. Men jag håller tummarna för dig :)

    SvaraRadera
  2. Kom igen nu Erika, du KAN fixa det här!!! *pepp pepp pepp*

    SvaraRadera
  3. Kämpa på, nästa vecka visar vågen ett bättre resultat :)
    Kram

    Ps. senare idag publiceras müsli tävlingen !

    SvaraRadera
  4. Tycker att du är jätte duktig! Och man får räkna med att vågen "jäklas" lite i början ... snart kommer vågen att bli din bäste vän :)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Prova att äta LCHF-kost i en månad, jag o Johanna har provat det och det funkar! För lite motivation kan du läsa på den här bloggen: http://www.finest.se/Katrin
    God och enkel mat!

    SvaraRadera
  6. ofta kan man gå upp första veckan för kroppen får en liten chock när man ändrar sina vanor.. så det är helt normalt..

    jag kommer inte att väga mig varje vecka.. jag har inte bestämt mig än m jag ska göra det en gång i månaden eller om jag ska väga mig varanan vecka. för jag tycker det är så enormt jobbigt att ställa mig på vågen.

    SvaraRadera
  7. Kämpa på bara, du ska se att det snart kommer vara minus på vågen!
    Kom ihåg nu bara att väga dig i samma kläder varje gång, helt i bara underkläder och direkt efter ditt morgonbesök på toaletten. Det är då man får rätt resultat eftersom man under dagen drar på sig mycket vätska och väger därför mer på kvällen.
    Jag väger mig alltid på morgonen i bara underkläderna!

    Ett sätt att motivera dig lite och att träningen verkligen blir av är att göra en skål med några lappar där du skriver olika träningsformer. Kanske promenad i en timme, simma, använda rockringen i en kvart och så vidare. Du drar helt enkelt en lapp på morgonen efter du vägt dig och så har du hela dagen på dig att göra det här! :)

    SvaraRadera
  8. Tack så hemskt mycket för all er pepp! Åh vad ni är snälla och goa! Nu fick jag ldirekt mer motivation,

    SvaraRadera
  9. Kul att du gillade idén. Tycker du ska göra en skål också där du skriver lappar där du unnar dig något. Ett varmt bad, en liten näve godis, köpa en tidning, ett nytt klädesplagg osv. Sen får du dra en sådan lapp en gång i veckan som belöning för att du klarat av en vecka!
    Det roliga är också att din sambo kan skriva belöningslappar åt dig, som han tycker du är värd! :)

    Sv: Kul att din pappa och syster kallar dig det fortfarande! :)

    SvaraRadera
  10. Tips...jag upptäckte att min digitalvåg inte va konsekvent...klev på den 3 ggr en morgon och då diffade vikten 3 kg mellan första och sista påklivningen...hmm...inte så pålitligt när man räknar hekto också...men men tipsar om att mäta din kropp...ett mycket bra sätt med!!!
    För enligt den "konstiga" vågen hade jag gått ner 1 kg på 2 månader men måtten visade -4 cm på midja, -4cm stuss, -2 cm lår, -1.5 cm hals osv...
    Så kom igen!!!! Du fixar detta...fram med måttbandet!!!! =)

    Lycka till....och glöm inte ort att unna dig ibland annars orkar man inte hela vägen....

    SvaraRadera
  11. Du är jätteduktig! Jag kämpar precis som dig med samma sak. tränar 3 ggr i veckan, äter sunt, men inget händer :(
    Kom igen nu, det här ska vi klara! :)
    Fyfan va vi är bra!

    SvaraRadera
  12. Anonym: hur gör man för att lättast veta vart man ska mäta sig själv då? Jag mäter alltid på olika ställen, så då blir inte resultatet konsekvent där heller!:(

    SvaraRadera
  13. Åååhhh, känner så igen mig och tränar även men på vågen syns det knappt alls, det är så man vill gråta! Men jag kommer inte ge upp och det kommer inte du heller :)

    Pepp pepp!!!

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar