söndag 16 januari 2011

Pilatesbollsträsket

Ps. Bilden är ett montage! :)

Nu är vi tillbaka i pilatesbollsträsket! 
Wille hade äntligen lärt sig att somna i min famn, utan knappt någon gungning. Så skönt! Nu trodde vi att alla kvällar av att gå runt och runt bärandes på honom skulle vara över, eller att alla timmar på pilatesbollen var ett minne blott. Men icke. Nu när mamma och pappa precis börjar slappna av så vill vi inte längre somna i famnen längre.

Så nu är det jag och Magnus som går runt och runt i lägenheten igen, tittar på lampor, tittar i fönstret. Och nu är det jag och Magnus som studsar wille i sin insats på vår kära pilatesboll. Det är just nu det enda som fungerar. Jag tror det är för jag satt på pilatesbollen så mycket under graviditeten, han kanske känner igen studset och ljudet. Han blir lugn och trött. Men hur länge ska man hålla på så här?

En fråga till. 
Vad gör vi när Wille växer ur sin insats? Snart kan han inte ha raklånga ben längre! Han är ju bara 3 månader så vi kan ju inte börja att använda sittdelen. Finns det barnvagnar för extra stora barn? :)

2 kommentarer:

  1. jag fick gunga tove från och till i 5 månader.. sen fick jag börja vid 8 månader igen då hon började att drömma men efter det har det inte hänt igen....

    vad har du för barnvagn?? Tove växte ur liggdelen på babyproffsens babytravel vid 3 månader då köpte vi en emmaljunga citycross och använde sittdelen i fullt liggläge och hade en filt i vagnen.. det fungerade superbra..

    SvaraRadera
  2. vi har ju börjat använda sitt del till Oliver eller vi kör båda och ett tips är ju att ha vagnen inn ch kansk elägga de i den =) eller baby sittern =) kram sofie

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar