torsdag 27 januari 2011

Babysim och Jumpa

Godmorgon! 
Idag är det babysim igen. Så roligt! Jag och Wille har sjungit "skruttilutt" låten (glömmer alltid av vad dom sjunger, så vi ändrar den hela tiden, suddeli, skrutteli, tusseli, susseli") Hur som helst. Det är den låten som vi sjunger i början av babysimmet, så att bebisarna ska känna igen sig och veta att nu börjar det roliga :) Jag har försökt sjunga den när Wille är glad och vi leker här hemma, så han ska bli glad och känna igen sig när vi sjunger den där, jag vet inte varför, men det kändes rätt. 

Sen så skulle vi få låna en kamera av en vän som tål vatten, så vi kan ta så där häftiga undervattenskort. Men så fick jag reda på att vi aldrig ska vara med bebisarna under vattnet. Det är en uråldrig babysims-metod säger vår gruppledare och att man inte dyker med barn längre. Det var ju lite tråkigt säger jag, som gör allt för att få ett fint foto :) Men dom vet väl vad dom gör. Då känns ju undervattenskamera lite överflödigt. Bara massa ben. 

Jag och Wille på första babysimmet
Idag jobbar tyvärr Magnus så jag har bjudit med Emelie istället. Skönt att vara två stycken i omklädningsrummet! Då kanske man till och med kan duscha efteråt denna gången? :) Jag ska i alla fall komma ihåg att ta med flaska idag, så han får äta innan! 

Efter babysimmet ska jag och Emelie på Jumpa-Medel. Så vi får se hur det går denna gången. Sist gick det ju lagom bra med koordinationen. Men man lär sig väl mer och mer för varje gång!

Jag återkommer lite senare idag med en recension av min fina Willvin väska!

3 kommentarer:

  1. Aw, vad söt han är :D Men kan du inte ta hand under vattnet ändå då? Eller drunknar man då? Jag har verkligen noll koll på sådant :P Men jag vet att de är bra att föda i vattet iaf :D Hoppas simmet och jumpan blir skojj.

    SvaraRadera
  2. går den typ inte så här:
    skrutten lutten li, skrutten lutten li vad heter du?
    Wille jag wille så heter du!..

    så vill jag minnas att den går.. hihi..

    sjunger de fortfarande en liten båt blir ofta våt om magen när det stänker?
    den älskade tove. eller älskar kanske jag ska skriva.

    SvaraRadera
  3. Men Erika då! Vilken tur för dig att du får låna en kamera av en VÄN SOM TÅL VATTEN.
    Fniss förlåt jag kunde inte låta bli ;-)

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar