torsdag 13 januari 2011

Nu kör vi!!!


Nu har jag hittat den perfekta träningssidan så jag får hjälp att gå ner i vikt och må bättre! Jag är verkligen trött på att känna mig fet och trött och "säckig". Nu får det vara nog! Jag har ju inte tid att åka och träna eftersom jag helammar Wille. Jag kan inte gå ut och gå promenader eftersom min vagn inte tillåter mig köra i snö, den strejkar och det slutar med att jag får dra den fram istället. Men det jag kan göra, är att träna hemma, när Wille sover.

Det är svårt att få inspiration och veta hur man ska träna, vilka övningar som är bra, vilka muskler man ska träna. Men denna sida hjälper till med det, och att den är gratis är ju ett stort plus:) Det är inte många liknande sidor som är gratis så det gäller ju att passa på :)

Det bästa av allt är att det även finns träningspass som är specialutvecklade för gravida och nyblivna mammor! När jag såg detta blev jag så lycklig och jag fick riktig inspiration! Nu ska magen bort! Senare ikväll då är det jag som dammar av mina träningskläder och kör lite work-out i vardagsrummet. Jag återkommer med bilder och information senare :)!

Nu utmanar jag alla andra bloggare som kämpar med sin vikt där ute att bli medlem och så kan vi köra ihop allihopa!! Skulle inte det vara roligt? Är man fler är det lättare! Då kan vi stötta varandra, pusha varandra, och köra samma träning! Då kan vi ge varandra tips och råd, följa varandras utveckling och träna tillsammans fast i vårt egna vardagsrum:) Det blir lite lättare om vi alla är på samma nivå. Jag blev medlem idag och tänkte köra igång mitt första träningspass ikväll. 

Skicka gärna en länk till mig om du också vill börja, så kör vi ihop och stöttar varandra!


 
 
http://www.dintraning.se

6 kommentarer:

  1. Jag är gärna med och blir medlem!

    SvaraRadera
  2. Jätteroligt! Skriv gärna om det på din blogg så fler personer blir medlemmar. Det blir lättare ju fler vi är. Då kan vi verkligen stötta varandra.

    Skicka länken till inlägget till mig sen, så ska jag länka till dig från min blogg.

    SvaraRadera
  3. jag är med.. :)

    och jag har blivit medlem vilken bra sida,,, tack för tipset..
    http://axdal.se/2011/01/13/jag-antar-erikas-utmaning/

    SvaraRadera
  4. Är medlem redan men använder mig inte av sidan just för tillfället :) simmar o kör med gympa nu :)

    SvaraRadera
  5. Jag är medlem också nu...ska kämpa här hemma med träningen...då jag har två bustroll och en sambo som jobbar så är det svårt att komma iväg till nåt gym...så det blir barnvagns promenader och hemmaträning i mitt vardagsrum på kvällen då de små har somnat....Beach 2011 here I come!!!

    Tack för tipset och inspirationen!!

    Puss och kram Viola

    SvaraRadera
  6. Här kommer mitt inlägg: http://mammasvardag.blogg.se/2011/january/nar-det-galler-min-traning.html#comment

    Har du msn?

    Kram Sanna

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar