torsdag 13 januari 2011

Brev till mig själv

Jag fick ett tips att jag skulle skriva ett personligt brev till mig själv, om hur dåligt jag mår över att vara överviktig. Så fort suget efter någonting sött blir för stort, eller när jag börjar tappa motivationen, skall jag läsa detta brev, som förklarar hur dåligt jag mår över min kropp. Då kommer motivationen tillbaka. Jag hoppas att detta fungerar! Annars brukar jag alltid ha det lite vajsing med motivationen, och plötsligt känns den där chokladkakan mycket mer värd än att älska min egna kropp. Hur går det ihop egentligen?

4 kommentarer:

  1. kommer inte ihåg hur jag halkade in här men jag vill önska dig lycka till. Det här fixar du och när du får ett bakslag är det bara att ta nya krafter och inte se bakåt. Jag har också tagit tag i min vikt nu efter tre täta graviditeter och det kommer bli en lång och tuff resa men det ska gå.

    SvaraRadera
  2. Lycka till, du kommer fixa det galant - bra idé det här med brevet, man behöver peppning helt klart! kram

    SvaraRadera
  3. Har också skrivit ett brev till mig själv. Ett tips är att sätta upp bilder på sig själv som du inte trivs med. En bild säger mer än tusen ord och ser du den varje dag vet du vad ditt mål verkligen är. Jag har en bild jag tittar på varje dag, sitter intill badrumsspegeln (tar bort den om någon kommer hem ;) och så som jag ser ut på bilden vill jag aldrig mer se ut som!

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar